Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Jak obieca³am opisujê jak wywo³aæ wielk± migrenê zwan± atakiem psychicznym...
Najpierw musimy poznaæ energiê owej osoby, czyli konieczna jest umiejêtno¶æ wyczuwania energii i tak oto wy³apujemy energiê cz³eka - mo¿na mieæ jaki¶ przedmiot który nale¿y do tej osoby wówczas przedmiot jest nasycony jego energi± (choæby ¶ladow±), albo po prostu skupiæ siê na energii któr± czuli¶my - albo wej¶æ na gg i pogadaæ z ow± osob± tym samym dostrajaj±c siê do jej energii.
Teraz pod³±czamy siê do niego czyli linkujemy, przez to po³±czenie wysy³amy du¿± dawkê energii wprost do jego g³owy, bêdzie siê ona kumulowa³a i jej nadmiar sprawi ból g³owy. Im wiêksz± energiê wy¶lemy tym bardziej bêdzie bola³ ³eb... Wiecie co to jest konkretnie ci¶nienie? Nie pytam, jak powstaje, co robi ale co to jest? Jest to nadmiar skumulowanej energii w jednym miejscu - w niektórych przypadkach doprowadza do wylewu krwi...
A teraz wyobra¼cie sobie... wysy³acie wielk± dawkê energii i to przez parê godzin, ból narasta, nie daje spokoju... Wkoñcu doprowadza do sza³u lub gorzej.
Trzeba wiedzieæ kiedy przestaæ i trzeba koniecznie utrzymywaæ zestrojenie siê z energi± cz³eka wówczas bêdziemy czuæ jak nasz atak psychiczny dzia³a i kiedy przestaæ. Ale có¿, energia jest subtelna i do tego inne energiê z zewn±trz te¿ na nas dzia³aj±, trzeba uwa¿aæ ¿eby inne energiê nie zag³uszy³y energii danego cz³eka bo mo¿ecie straciæ poczucie si³y.
A co bêdzie je¶li ju¿ bêdziecie chcieli przestaæ ale nie mo¿ecie siê od³±czyæ? Có¿, mówi siê awaria, jest to niebezpieczne zarówno dla ofiary jak i atakuj±cego i trzeba do bólu próbowaæ siê od³±czyæ... A co je¶li ofiara bêdzie siê broniæ? Po³±czenie zostanie zerwane prawdopodobnie bardzo brutalnie i bole¶nie dla atakuj±cego, dlaczego? Kiedy ofiara siê broni odsy³a ca³± energiê któr± mu atakuj±cy wys³a³ i ta energia wraca zrobionym przez nas linkiem mgnieniu oka - czyli byæ mo¿e w sekundê czy dwie sekundy dostaniemy nag³± szybk± strza³kê energii w najlepszym przypadku tylko nam siê zakrêci w g³owie albo przed doj¶ciem energia siê rozprzestrzeni na wszystkie mo¿liwe strony omijaj±c nas.
U¿ytkownik
Dzieki Olimpio za opis tej techniki. Szczerze mówi±c nastawia³am siê na co¶ o wiele trudniejszego.
Wielkie, dziêki.
Olimpia napisał:
Kiedy ofiara siê broni odsy³a ca³± energiê któr± mu atakuj±cy wys³a³ i ta energia wraca zrobionym przez nas linkiem mgnieniu oka - czyli byæ mo¿e w sekundê czy dwie sekundy dostaniemy nag³± szybk± strza³kê energii w najlepszym przypadku tylko nam siê zakrêci w g³owie albo przed doj¶ciem energia siê rozprzestrzeni na wszystkie mo¿liwe strony omijaj±c nas.
A, co w najgorszym wypadku?
Ostatnio edytowany przez matrix-9 (2012-05-09 14:06:27)
To tylko wygl±da na takie proste, zrobiæ atak psychiczny to piku¶ gorzej z tym ¿eby przestaæ...
A konsekwencjê z³ego pod³±czenia siê i nie mocy od³±czenia bywaj±... hmm... delikatnie ujmuj±c nie zbyt mi³e. Robi±c atak psychiczny jeste¶ na pograniczu, mo¿esz zrobiæ straszne spustoszenie w mózgu - trudno¶æ ataku psychicznego polega na tym ¿eby wszystko zrobiæ dobrze bez ¿adnych komplikacji.
matrix-9 lubisz krzywdziæ innych ludzi? A jak by tak kto¶ siê trochê poznêca³ nad Tob± magicznie? Ciekawe czy by³by¶ taki do przodu gdyby¶ mia³ zaatakowaæ kogo¶ zaawansowanego. Nie sztuka krzywdziæ kogo¶ bezbronnego, to brak honoru.
I nie pitol mi tutaj, ¿e pytasz tylko dla informacji i nie masz kogo¶ kto Ci zaszed³ na skórê i chêtnie by¶ siê na nim odegra³ - je¶li nie, i faktycznie pytasz dla informacji to wybacz - empat± równie¿ zdarzaj± siê pomy³ki, jednak Twoje zaprzeczenie równie¿ bêdzie mieæ energiê któr± ja odczytam.
Nie musisz mi siê t³umaczyæ, rób co chcesz - to co napisa³am to tylko dla Twojej informacji.
Ale uwa¿aj ¿eby¶ siê nie sparzy³, za ofiar± wiêkszo¶æ stanie, za tym który zaatakowa³ i dosta³ w dupê... w sumie nikt.
"matrix-9 lubisz krzywdziæ innych ludzi? A jak by tak kto¶ siê trochê poznêca³ nad Tob± magicznie? Ciekawe czy by³by¶ taki do przodu gdyby¶ mia³ zaatakowaæ kogo¶ zaawansowanego. Nie sztuka krzywdziæ kogo¶ bezbronnego, to brak honoru."
Nie, wiem sk±d wywnioskowa³a¶, ¿e lubiê krzywdziæ innych ludzi, ale mniejsza o to. Ja mam sumienie, i nie móg³bym zrobiæ komu¶ s³abszemu krzywdê, poniewa¿ przez ca³y dzieñ a nawet wiêcej ci±gle my¶la³bym o tej osobie jak siê ona czujê, dlaczego to zrobi³em mog³em siê opanowaæ itp.
"I nie pitol mi tutaj, ¿e pytasz tylko dla informacji i nie masz kogo¶ kto Ci zaszed³ na skórê i chêtnie by¶ siê na nim odegra³ - je¶li nie, i faktycznie pytasz dla informacji to wybacz."
Oczywi¶cie, ¿e mam takie osoby które zasz³y mi za skórê, chyba ka¿dy takie osoby ma. Ale ja nie ¿ywiê d³ugo urazy, zawszê ja pierwszy wysuwam rêkê.
"Nie musisz mi siê t³umaczyæ, rób co chcesz - to co napisa³am to tylko dla Twojej informacji.
Ale uwa¿aj ¿eby¶ siê nie sparzy³, za ofiar± wiêkszo¶æ stanie, za tym który zaatakowa³ i dosta³ w dupê... w sumie nikt."
Ja, teraz siê nie t³umaczê, tylko po przeczytaniu twojego postu, poczu³em siê jak sadystyczny bez uczuciowy bachor.
Hmm... no racja, racja... Wybacz.
Po prostu na pocz±tku inaczej odebra³am Twoje intencjê ale teraz widzê, ¿e nie mia³am racji.
Wtajemniczony
Technika trochê zagmatwana. Mo¿na zrobiæ pro¶ciej i równie skutecznie, co do mo¿liwo¶ci zaprzestania ataku wystarczy umiejêtno¶æ kontroli w³asnej energii.
U¿ytkownik
Pamiêtam jak - nie informuj±c mnie - Mihau na mnie testowa³ ten atak na j. polskim ... Uda³o mi siê obroniæ mimo, ¿e nie zna³em ¿adnych technik, a o tym nigdy nie s³ysza³em Dziwnie, nie?
Ostatnio edytowany przez O¶wiecony (2012-06-02 02:07:54)
Nie. Intuicyjna obrona. Pogratulowaæ!