Witchcraft

Przeniesione na www.witchcraft.com.pl

#1 2012-05-09 12:43:55

Olimpia

Administrator

35374777
Call me!
Punktów :   29 
Znak zodiaku: Wodnik
¯ywio³: Powietrze/Ogieñ
Rodzaj praktykowanej magii: Ró¿ne :D

Atak Psychiczny

Jak obieca³am opisujê jak wywo³aæ wielk± migrenê zwan± atakiem psychicznym...

Najpierw musimy poznaæ energiê owej osoby, czyli konieczna jest umiejêtno¶æ wyczuwania energii i tak oto wy³apujemy energiê cz³eka - mo¿na mieæ jaki¶ przedmiot który nale¿y do tej osoby wówczas przedmiot jest nasycony jego energi± (choæby ¶ladow±), albo po prostu skupiæ siê na energii któr± czuli¶my - albo wej¶æ na gg i pogadaæ z ow± osob± tym samym dostrajaj±c siê do jej energii.

Teraz pod³±czamy siê do niego czyli linkujemy, przez to po³±czenie wysy³amy du¿± dawkê energii wprost do jego g³owy, bêdzie siê ona kumulowa³a i jej nadmiar sprawi ból g³owy. Im wiêksz± energiê wy¶lemy tym bardziej bêdzie bola³ ³eb... Wiecie co to jest konkretnie ci¶nienie? Nie pytam, jak powstaje, co robi ale co to jest? Jest to nadmiar skumulowanej energii w jednym miejscu - w niektórych przypadkach doprowadza do wylewu krwi...

A teraz wyobra¼cie sobie... wysy³acie wielk± dawkê energii i to przez parê godzin, ból narasta, nie daje spokoju... Wkoñcu doprowadza do sza³u lub gorzej.

Trzeba wiedzieæ kiedy przestaæ i trzeba koniecznie utrzymywaæ zestrojenie siê z energi± cz³eka wówczas bêdziemy czuæ jak nasz atak psychiczny dzia³a i kiedy przestaæ. Ale có¿, energia jest subtelna i do tego inne energiê z zewn±trz te¿ na nas dzia³aj±, trzeba uwa¿aæ ¿eby inne energiê nie zag³uszy³y energii danego cz³eka bo mo¿ecie straciæ poczucie si³y.

A co bêdzie je¶li ju¿ bêdziecie chcieli przestaæ ale nie mo¿ecie siê od³±czyæ? Có¿, mówi siê awaria, jest to niebezpieczne zarówno dla ofiary jak i atakuj±cego i trzeba do bólu próbowaæ siê od³±czyæ... A co je¶li ofiara bêdzie siê broniæ? Po³±czenie zostanie zerwane prawdopodobnie bardzo brutalnie i bole¶nie dla atakuj±cego, dlaczego? Kiedy ofiara siê broni odsy³a ca³± energiê któr± mu atakuj±cy wys³a³ i ta energia wraca zrobionym przez nas linkiem mgnieniu oka - czyli byæ mo¿e w sekundê czy dwie sekundy dostaniemy nag³± szybk± strza³kê energii w najlepszym przypadku tylko nam siê zakrêci w g³owie albo przed doj¶ciem energia siê rozprzestrzeni na wszystkie mo¿liwe strony omijaj±c nas.

Normalno¶æ to wymys³.
Ludzie (owce) skupiaj± siê w stado i "normalno¶æ" tworz± na podstawie wypadkowej ¶redniej reakcji i pogl±dów innych Owiec w stadzie.
Boj± siê uwolnienia Woli ponad Formê.
S± niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

#2 2012-05-09 13:49:35

BlueAngel333

U¿ytkownik

43853812
Punktów :   
Znak zodiaku: PANNA
¯ywio³: All In One
Rodzaj praktykowanej magii: All

Re: Atak Psychiczny

Dzieki Olimpio za opis tej techniki. Szczerze mówi±c nastawia³am siê na co¶ o wiele trudniejszego.

"cierpienie wymaga wiêcej odwagi ni¿ ¶mieræ"

#3 2012-05-09 14:04:00

matrix-9

U¿ytkownik

20200591
Call me!
Punktów :   
Znak zodiaku: Kozioro¿ec
¯ywio³: Woda, Ogieñ, Powietrze
Rodzaj praktykowanej magii: ¯ywio³ów, lecz nie tylko

Wielkie, dziêki.

Olimpia napisał:

Kiedy ofiara siê broni odsy³a ca³± energiê któr± mu atakuj±cy wys³a³ i ta energia wraca zrobionym przez nas linkiem mgnieniu oka - czyli byæ mo¿e w sekundê czy dwie sekundy dostaniemy nag³± szybk± strza³kê energii w najlepszym przypadku tylko nam siê zakrêci w g³owie albo przed doj¶ciem energia siê rozprzestrzeni na wszystkie mo¿liwe strony omijaj±c nas.

A, co w najgorszym wypadku?

Ostatnio edytowany przez matrix-9 (2012-05-09 14:06:27)

"Magia jest tym, czego nie wiesz."

— Jonathan Carroll

#4 2012-05-09 14:22:04

Olimpia

Administrator

35374777
Call me!

To tylko wygl±da na takie proste, zrobiæ atak psychiczny to piku¶ gorzej z tym ¿eby przestaæ...
A konsekwencjê z³ego pod³±czenia siê i nie mocy od³±czenia bywaj±... hmm... delikatnie ujmuj±c nie zbyt mi³e. Robi±c atak psychiczny jeste¶ na pograniczu, mo¿esz zrobiæ straszne spustoszenie w mózgu - trudno¶æ ataku psychicznego polega na tym ¿eby wszystko zrobiæ dobrze bez ¿adnych komplikacji.

matrix-9 lubisz krzywdziæ innych ludzi? A jak by tak kto¶ siê trochê poznêca³ nad Tob± magicznie? Ciekawe czy by³by¶ taki do przodu gdyby¶ mia³ zaatakowaæ kogo¶ zaawansowanego. Nie sztuka krzywdziæ kogo¶ bezbronnego, to brak honoru.

I nie pitol mi tutaj, ¿e pytasz tylko dla informacji i nie masz kogo¶ kto Ci zaszed³ na skórê i chêtnie by¶ siê na nim odegra³ - je¶li nie, i faktycznie pytasz dla informacji to wybacz - empat± równie¿ zdarzaj± siê pomy³ki, jednak Twoje zaprzeczenie równie¿ bêdzie mieæ energiê któr± ja odczytam.

Nie musisz mi siê t³umaczyæ, rób co chcesz - to co napisa³am to tylko dla Twojej informacji.
Ale uwa¿aj ¿eby¶ siê nie sparzy³, za ofiar± wiêkszo¶æ stanie, za tym który zaatakowa³ i dosta³ w dupê... w sumie nikt.

Normalno¶æ to wymys³.
Ludzie (owce) skupiaj± siê w stado i "normalno¶æ" tworz± na podstawie wypadkowej ¶redniej reakcji i pogl±dów innych Owiec w stadzie.

#5 2012-05-09 14:42:59

matrix-9

U¿ytkownik

20200591
Call me!
Punktów :   
Znak zodiaku: Kozioro¿ec
¯ywio³: Woda, Ogieñ, Powietrze
Rodzaj praktykowanej magii: ¯ywio³ów, lecz nie tylko

"matrix-9 lubisz krzywdziæ innych ludzi? A jak by tak kto¶ siê trochê poznêca³ nad Tob± magicznie? Ciekawe czy by³by¶ taki do przodu gdyby¶ mia³ zaatakowaæ kogo¶ zaawansowanego. Nie sztuka krzywdziæ kogo¶ bezbronnego, to brak honoru."

Nie, wiem sk±d wywnioskowa³a¶, ¿e lubiê krzywdziæ innych ludzi, ale mniejsza o to. Ja mam sumienie, i nie móg³bym zrobiæ komu¶ s³abszemu krzywdê, poniewa¿ przez ca³y dzieñ a nawet wiêcej ci±gle my¶la³bym o tej osobie jak siê ona czujê, dlaczego to zrobi³em mog³em siê opanowaæ itp.

"I nie pitol mi tutaj, ¿e pytasz tylko dla informacji i nie masz kogo¶ kto Ci zaszed³ na skórê i chêtnie by¶ siê na nim odegra³ - je¶li nie, i faktycznie pytasz dla informacji to wybacz."

Oczywi¶cie, ¿e mam takie osoby które zasz³y mi za skórê, chyba ka¿dy takie osoby ma. Ale ja nie ¿ywiê d³ugo urazy, zawszê ja pierwszy wysuwam rêkê.

"Nie musisz mi siê t³umaczyæ, rób co chcesz - to co napisa³am to tylko dla Twojej informacji.
Ale uwa¿aj ¿eby¶ siê nie sparzy³, za ofiar± wiêkszo¶æ stanie, za tym który zaatakowa³ i dosta³ w dupê... w sumie nikt."

Ja, teraz siê nie t³umaczê, tylko po przeczytaniu twojego postu, poczu³em siê jak sadystyczny bez uczuciowy bachor.

"Magia jest tym, czego nie wiesz."

— Jonathan Carroll

#6 2012-05-09 15:50:03

Olimpia

Administrator

35374777
Call me!

Hmm... no racja, racja... Wybacz.

Po prostu na pocz±tku inaczej odebra³am Twoje intencjê ale teraz widzê, ¿e nie mia³am racji.

Normalno¶æ to wymys³.

#7 2012-05-11 19:22:07

Lady Darkness

Wtajemniczony

Punktów :   

Technika trochê zagmatwana. Mo¿na zrobiæ pro¶ciej i równie skutecznie, co do mo¿liwo¶ci zaprzestania ataku wystarczy umiejêtno¶æ kontroli w³asnej energii.

Tylko w milczeniu s³owo,
tylko w ciemno¶ci ¶wiat³o,
tylko w umieraniu ¿ycie:
na pustym niebie....

#8 2012-05-12 19:51:04

konidziu

VIP

32351653
Punktów :   
Znak zodiaku: Byk
¯ywio³: Ziemia
Rodzaj praktykowanej magii: Wszelakie

Albo jeszcze pro¶ciej znaæ siê trochê na psychologii.

#9 2012-06-02 02:06:58

O¶wiecony

U¿ytkownik

Punktów :   
¯ywio³: Ziema/Powietrze
Rodzaj praktykowanej magii: Ta, która siê przyda

Pamiêtam jak - nie informuj±c mnie - Mihau na mnie testowa³ ten atak na j. polskim ... Uda³o mi siê obroniæ mimo, ¿e nie zna³em ¿adnych technik, a o tym nigdy nie s³ysza³em Dziwnie, nie?

Ostatnio edytowany przez O¶wiecony (2012-06-02 02:07:54)

#10 2012-06-02 11:51:43

Olimpia

Administrator

35374777
Call me!

Nie. Intuicyjna obrona. Pogratulowaæ!

Normalno¶æ to wymys³.

Stopka forum

RSS