Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam! Ard wpadł na genialnego pomysła! ^^ Konferencja wszystkich użytkowników na gg np. w sobotę? Datę i godzinę trzeba ustalić tak żeby wszystkim pasowała. To kiedy kto ma wolny czas?
Ja od 12 pracuje, tak więc albo wcześnie albo po 22
U mnie piątek też odpada ze względu na to że organizuje Halloween dla znajomych.
Hallowen... Pierwsze i ostatnie zdjęcie Czarnego, parę dni później... JA WYKOŃCZĘ TEGO SKURWYSYNA ;( Czuję że coś się stanie niebawem, Czarny przyjdzie a Czarna Postać mi już nie spierdoli... Będzie się kulił z cierpienia, ja to przysięgam! Za Zgredzia też.
Ja mogę.
W soboty jestem o tej godzinie zazwyczaj w pracy, tak samo w niedzielę.
Do tego piątki u mnie odpadają bo mam co tygodniowe zobowiązania.
Ja zawsze mogę
Mam lepszego pomysła.
Jest taki zajebiaszczy, chodź na początku trudny w obsłudze (ze względu na typowo USA'owe oprogramowanie komunikatorowe).
Po użytkowaniu go trochę okazuje się bardzo prosty w użytkowaniu, ma 4 zakładki i więcej wam nie będzie potrzebne do szczęścia
Jedynym nieudogodnieniem może być rejestracja.
Program nazywa się Palringo.
Umożliwia on dołączenie do niego innych serwisów tak jak gg, facebook i inne...
Do tego ten program jest dostępny na wiele platform:
http://www.palringo.com/en/gb/download
Powyżej link z wykazem dostępnymi platformami oraz linkami do pobrania.
Dodam że na komórce pobiera jedynie kasę za transfer (czyli nie płacimy abonamentu na gg nawet jeśli je mamy !!)
Grupa nazywa się ezo-group.
Można też do mnie pisać mój nick" Mizuki
Jeśli sobie ufacie i nie boicie się że was ktoś skrzywdzi z tego forum to po prostu spotkajmy się na skype jeśli macie oczywiście jeśli nie to wystarczy gg o godzinie 20:00 na przykład.