Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
U¿ytkownik
Witam wszystkich u¿ytkowników tego forum. Nazywam siê Maciej , pojawi³em siê tutaj poniewa¿ pewni koledzy (Alchemik i Worgen) powiedzieli ze mam spory potencja³ do magii . Ostatnio te¿ zdarza mi siê przewidywaæ przysz³o¶æ i równie¿ ten dar chcia³bym te¿ udoskonaliæ. Jak mo¿na zobaczyæ po avku lubie Psycho Rap....
Witaaaaamy w ekipie forum! Z niewiadomego powodu cieszê ¿e wpad³e¶!
U¿ytkownik
o.O dziêkuje za takie powitanie :>
Przyzwyczaj siê! xD Pobêdziesz d³u¿ej to zobaczysz, ¿e tutaj nie ma nowych i nieznajomych.
Tylko uwa¿aj na niektóre rzeczy... Bo mozesz ucierpieæ a Tak wogole to witam cie
to prawda co mówi Olimpia, ¿e tutaj nie ma nowych i nieznajomych. NajÂwa¿niejÂsze spotÂkaÂnia odÂbyÂwaj± siê w duszy, na d³ugo przed tym, nim spotÂkaj± siê cia³a - jak mawia³ pewien ezoklasyk.
Witaj xD
A ja ci powiem ze jak który¶ z forum zasypia to czêsto widze go w astralu... Tylko dla ostro¿no¶ci Nie podchodzê...
U¿ytkownik
Witaj Eximus Piroman ! Ciekawy nick
Eteryk czy¿by ka¿dego ?
Ostatnio edytowany przez BlueAngel333 (2012-08-19 11:38:45)
Wierny u¿ytkownik
A mnie te¿ widzisz Jak tak, to móg³by¶ mnie obudziæ w astralu Z góry dziêkujê .
U¿ytkownik
Ehhhh Lordzik a Ty nadal swoje ! Niczego nie nauczy³e¶ ... lito¶ci ... !
Amorte,
Zapraszam do opisania twojego "przewidywania przysz³o¶ci" gdy¿ aktualnie pracujê nad t± tematyk±.
Olimpie w Piatek widzia³em ale unika³em jej jak mysz kota:D a je¿eli juz chce z kim¶ porozmawiaæ to ide do biblioteki astralnej... I uwa¿ajcie na moje stare pu³apki:/ jak znaczyæie ze dymi ziemia na kolor indygo to wtedy jest to wabik a pod nim pu³apka.... Naraziê próbuje wszystkie zniszczyæ jako saper.... Ale sobota jest powoln± Bo robi³em to impulsowo bez jakiego¶ schematu i pu³apki sa porozrzucane... Wiêkszo¶æ ma wabiki... Wiec lepiej lataæ ni¿ chodziæ w astralu:p a Tak ogó³em to tych pu³apek zosta³o 12:D mi³ego zwiedzania:D
Witam Ciê! Niechaj moc Ci sprzyja ]:->