Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Użytkownik
Witam wszystkich użytkowników tego forum. Nazywam się Maciej , pojawiłem się tutaj ponieważ pewni koledzy (Alchemik i Worgen) powiedzieli ze mam spory potencjał do magii . Ostatnio też zdarza mi się przewidywać przyszłość i również ten dar chciałbym też udoskonalić. Jak można zobaczyć po avku lubie Psycho Rap....
Witaaaaamy w ekipie forum! Z niewiadomego powodu cieszę że wpadłeś!
Użytkownik
o.O dziękuje za takie powitanie :>
Przyzwyczaj się! xD Pobędziesz dłużej to zobaczysz, że tutaj nie ma nowych i nieznajomych.
Tylko uważaj na niektóre rzeczy... Bo mozesz ucierpieć a Tak wogole to witam cie
to prawda co mówi Olimpia, że tutaj nie ma nowych i nieznajomych. Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała - jak mawiał pewien ezoklasyk.
Witaj xD
A ja ci powiem ze jak któryś z forum zasypia to często widze go w astralu... Tylko dla ostrożności Nie podchodzę...
Użytkownik
Witaj Eximus Piroman ! Ciekawy nick
Eteryk czyżby każdego ?
Ostatnio edytowany przez BlueAngel333 (2012-08-19 11:38:45)
Wierny użytkownik
A mnie też widzisz Jak tak, to mógłbyś mnie obudzić w astralu Z góry dziękuję .
Użytkownik
Ehhhh Lordzik a Ty nadal swoje ! Niczego nie nauczyłeś ... litości ... !
Amorte,
Zapraszam do opisania twojego "przewidywania przyszłości" gdyż aktualnie pracuję nad tą tematyką.
Olimpie w Piatek widziałem ale unikałem jej jak mysz kota:D a jeżeli juz chce z kimś porozmawiać to ide do biblioteki astralnej... I uważajcie na moje stare pułapki:/ jak znaczyćie ze dymi ziemia na kolor indygo to wtedy jest to wabik a pod nim pułapka.... Narazię próbuje wszystkie zniszczyć jako saper.... Ale sobota jest powolną Bo robiłem to impulsowo bez jakiegoś schematu i pułapki sa porozrzucane... Większość ma wabiki... Wiec lepiej latać niż chodzić w astralu:p a Tak ogółem to tych pułapek zostało 12:D miłego zwiedzania:D
Witam Cię! Niechaj moc Ci sprzyja ]:->