Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witaj! Wiesz dlaczego powsta³o to forum? Bo mia³am do¶æ poni¿ania u¿ytkoników na forum, bezpodstawnego banowania, wyzywania, o¶mieszania, niesprawiedliwo¶ci i tyranizowania...
Na tym forum nie dostaniesz ¿adnego ostrze¿enia a ju¿ na pewno nie bana a wiesz dlaczego? Bo jeste¶ wra¿liw±, delikatn±, i nie¶mia³± osob± o wielkim sercu, kochaj±c± zwierz±ta oraz pomaganie innym a tacy ludzie nie wyzywaj±, nie wy¶miewaj±, nie prowokuj± czy oskar¿aj± bezpodstawnie a tylko za to na tym forum da siê dostaæ bana.
Eeee??? Wróci³a?! :O Wiesz... Mia³am umiejêtno¶æ empatii, zosta³a zag³uszona i próbujê j± znów odzyskaæ a Ciebie czujê do¶æ dobrze... Zrobimy te¶cik?
No wiêc oprócz tego co napisa³am na górze, jeste¶ spokojn± osob±, skryt±, odpowiedzialn±, pe³n± energii, nie jeste¶ typem buntowniczki - raczej siê stosujesz do regu³, jeste¶ te¿ skromna a nawet nadmiernie. Radzê Ci wiêcej odwagi aby i¶æ na przód i nie chowaæ siê w cieñ. Odrzuæ nie¶mia³o¶æ. Niestety narazie tylko tyle czujê i mam nadziejê, ¿e bêdzie dobrze...
PS: Wg. Co to za forum ¿eby banowaæ dziewczynê bo za du¿o pisze?! I ponoæ niby bez sensu? Poza tym najpierw siê ostrzega... Typowy przyk³ad forum z nastêpnym zasranym adminem...
Jest wolno¶æ s³owa? To niech go nie ograniczaj±. -_- A jak ju¿ to powinni to uwzglêdniæ w regulaminie. Poza tym ¿adne pytanie nie jest g³upie, ciekawe jakie oni zadawali na pocz±tku swojej ¶cie¿ki magicznej! -_-'
PS2: Pisz, mêcz, pytaj! Od tego jeste¶my aby odpowiadaæ na pytania. Jak nie wierzysz to zapytaj Czekama - wiêkszej gadu³y w ¿yciu nie spotka³am!
I emm... Darkolius! xD Mamy strasznie zdegradowanego moda... Zamiast pilnowaæ regulaminu to jeszcze namawia na jego ³amanie! A co do przeklinania, ten punkt zosta³ zdjêty... czy on kiedy¶ istnia³ na tym forum poza zakazem w regulaminie? xD Bo jako¶ sobie nie przypominam.
U¿ytkownik
Wow O.o... dobra jeste¶ XD. Nie wiedzia³am, ¿e da siê mnie tak ³atwo rozgry¼æ. Akurat w³asnie postanowi³am ostatnio, ¿e siê postaram bardziej otworzyæ, ale ³atwe to to nie jest szczególnie, ¿e to lezie za mn± od podstawówki niestety : /. Jestem póki co nastawiona pozytywnie na wszystko, wiêc jestem dobrej my¶li ^ ^
Ty¶ mi wredna pannico pomog³a z moj± czakr± serca! xD
Czakra serca odpowiada za zdolno¶æ empatii która pozwala mi miêdzy innymi prze¶wietlaæ innych ludzi, od miesi±ca mi zaczê³a ¶wirowaæ i zanika³a ale od k±d przeczyta³am Twój post...
Wiesz czemu? Bo masz w sobie wkurwe ró¿owej energii chodzi mi konkretnie o to ¿e Twoja energetyka z postu wp³yne³a na moj±, dziêki czemu pozbywa³am siê czê¶æ chamuj±cych energii i emocji z czakry serca któr± Ty masz bardzo dobrze rozbudowan±, ¿adna czakra u Ciebie tak dobrze nie funkcjonuje jak czakra serca.
Dziêkujê bardzo, nie s±dzi³am ¿e czyi¶ jeden post mo¿e mi zast±piæ jakie¶ trzy dni medytacji albo dwa eliksiry z kwarcu ró¿owego. xD
U¿ytkownik
Proszê O.o? YEY~! Mam ruszofff± energiê~! XD Nie wiedzia³am, ¿e mam takie dobre serce... Zwykle nie zwracam na to wiêkszej uwagi.
<3 <---- A to serduszko dla cb ^ ^
Dziêkujê. ^^
sieeeemandero
Bosz czemu czytaj±c posty tego ró¿owego kunia mam ochotê siê powiesiæ? Tak ró¿owo, ¿e zaraz spawjuje we wszystkich kolorach têczy...
Edit by BlueAngel333
Ps. Ka¿dy ma prawo ustawiæ sobie swego avatara jaki mu siê tylko podoba. O Twój tak¿e mo¿na by by³o siê przyczepi ale nikt tego nie robi, bo szanuje Twój wybór, wiêc mo¿e warto siê zastanowiæ nad pewna rzecz± ?
U¿ytkownik
Nikt ci nie kaza³ tutaj wchodziæ i czytaæ tego co napisa³am *^*
Heh Shadow woli mrok i czarn± magiê, nie dziwcie siê ¿e zra¿a go ''¶wiat³o''.
Podpisujê siê rêkoma i nogami pod tym co napisa³a Blue i czytaj±c posty jestem BARDZO zadowolona z jej pracy! Modzi braæ z niej przyk³ad! Jak tak dalej bêdzie to bêdziemy mogli wpisaæ Blue do jednych najlepszych modelatorów na tym forum.
Jak ogl±da³em MLP: Friendship is Magic (Albo po prostu Poniacze) moja czakra serca wprost rozwiera³a siê o 350 stopni! . Aha, i w tym forum banuj± raczej za marnowanie postów, jedn± linijkê która nie wnosi³a nic, albo co¶ w tym stylu. Bronies zawsze spoko, pozytywnych wibracji chyba jeszcze wiêcej nie mia³em jak ogl±da³em z 5 odcinków pod rz±d
Ostatnio edytowany przez Laominos (2012-09-03 05:28:36)
Loaminos jeszcze nigdy nikt nie zosta³ zbanowany za ''marnowanie postów'', choæ oczywi¶cie zwracamy na to uwagê...
Edit by BlueAngel333
Ja nie krytykowa³em jej avatara to dopiero Ty BlueAngel333 wspomnia³a¶ ,¿e mój avatar mo¿e siê komu¶ nie podobaæ, masz co¶ przeciwko niemu?
Na forum jestem d³u¿ej od Ciebie, a Ty udzielasz siê na forum, z Witchcraft nie mam rezygnowaæ a czytam wszystko co jest w danym temacie przez co jestem zmuszony do czytania Twoich wypowiedzi.
Do tego nie pisa³em konkretnie w tym temacie, a skoro ju¿ zacz±³em wypowied¼ to bêdê siê udziela³ do rozmowy.
Edit by BlueAngel333
U¿ytkownik
Shadow ja nie nakazuje Ci opuszczania forum, ani nie zabraniam komentowania. To wolne forum i ka¿dy ma prawo do g³osu lecz my¶lê, ¿e czepiaj±c siê czego¶ tak b³ahego to dziecinada z waszej strony. Jeste¶my tu razem - ok, ale szanujmy swoje pogl±dy, avatary i ect. Do Twego avatara nic nie mam jedynie pokaza³am Ci jak by mog³o byæ gdyby Twój avatar siê komu¶ nie spodoba³, jak widzisz to dzia³a w dwie strony a nie tylko w jedna. Poza tym co ma do tego kto tu jest d³u¿ej ? Co¶ mi sugerujesz ? Uderz w stó³ a no¿yce siê odezw±...
Pozdrawiam.
Bardzo proszê WSZYSTKICH u¿ytkowników o to aby nie stawiali przecinków po spacji.
PS: Blue jestem bardzo zadowolona z Twojej pracy jako moda. - Oli.
Sorki Oli pisa³am na szybko i nie zauwa¿y³am. Ju¿ siê poprawiam.
Dziêki za pochwa³ê, ale to raczej standardowe obowi±zki moderatora. Blue.
BlueAngel333
To kto by³ tu d³u¿ej nie by³o skierowane do ciebie lecz do tego ró¿owego kunia bo mia³em wra¿enie czytaj±c jej wypowied¼ jak by mnie wyprasza³a wrêcz z tego forum.
"Uderz w stó³ a no¿yce siê odezw±..." dobre stwierdzenie, ja nie krytykowa³em jej avatara ma ró¿owy avatar z koniem wiêc zamiast mêczyæ siê z jej nazw± to nazywam j± ró¿owym kuniem, ty dopiero wspomnia³a¶ o moim avatarze. Poczu³em siê wypraszany przez nowego u¿ytkownika wiêc to skrytykowa³em i zarz±da³em trochê szacunku dla starszego i bardziej do¶wiadczonego ni¿ ona, ty to skrytykowa³a¶ "Uderz w stó³ a no¿yce siê odezw±..." mi³o ¿e opisa³a¶ swe zachowanie.
Oli.