Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich!
Mam, na imiê Marcin. Trafi³em na to forum zupe³nie przypadkiem, po prostu nie mia³em co robiæ i szpera³em po internecie. A¿, spotka³em to forum i, gdy bardziej siê przyjrza³em, zafascynowa³o mnie to. Poczu³em siê jakby jaki¶ nowy ¶wiat siê przede mn± otworzy³, lecz to by³o chwilowe szczê¶cie, poniewa¿ przerwa³a to moja logika (mózg). Ale, ci±gle to forum mnie nurtuje, bo od zawszê fascynowa³a mnie "magia", my¶la³em ci±gle:
-Co, by by³o gdyby to by³a prawda?
Teraz, jestem roztargniony, oraz szukam dowodów, czy to jest mo¿liwe?
Liczê, na racjonalne przyjêcie do grona u¿ytkowników forum, ale równie¿ przyjmê s³owa krytyki.
Edit by BlueAngel333
Wierny u¿ytkownik
Zainteresuj siê dzia³em pod tytu³em Przes³ania, co¶ w tym stylu. Bardzo ciekawa wiedza jest dam dana, ale wykorzystaj± j± g³ównie osoby kieruj±ce siê lew± stron± magii
U¿ytkownik
Witaj serdecznie nihil . Jak dobrze pamiêtam nihil z ³aciñskiego oznacza nic ale mam nadzieje , ¿e nie uwa¿asz siebie za nic ... Ostatnio nowi u¿ytkownicy pisz±, i¿ trafiaj± tu przypadkiem szukaj±c czego¶ w necie. Interesuj±ce ...
Hava Nagila! Otwórz oczy i szukaj wytrwale
@LordAnayami
Czy, chodzi Ci o dzia³ "Przekazy", i pisz±c "lew± stron± magii", masz na my¶li zakazan±, mo¿e nieskuteczn±?
@BlueAngel333
Tak, dobrze pamiêtasz, nihil w jêz. ³aciñskim oznacza - nic. I w ¿adnym wypadku nie uwa¿am siebie za nic.
Zapomnia³em napisaæ, ¿e jestem KOMPLETNIE ZIELONY w dziedzinie magii, poniewa¿ mo¿na chyba to wywnioskowaæ po moim wcze¶niejszym po¶cie.
Siema w tym ¶wiecie
Wierny u¿ytkownik
Prawa strona magii to wielbienie boga oraz wykorzystanie zaklêæ jako si³y, za¶ lewa to stworzenie z siebie boga i wykorzystanie potêgi znajduj±cej siê wewn±trz nas. Lewa strona zosta³a potwierdzona przez wielu mistrzów buddyjskich i nie tylko
Witam! Na pewno znajdziesz wiele co¶ dla siebie. Niektóre tematy mog± siê wydawaæ rodem z fantasy ale wystarczy zapytaæ a my wyja¶nimy co i jak dzia³a oraz z pewno¶ci± pomo¿emy w nauce i praktyce.
Hodowca Cebuli
Kurwa! Nie "te forum" tylko "to forum". To takie trudne? Siema...
Klakier ju¿ poprawione.
BlueAngel333
Lordzie, podaj mi proszê ¼ród³a tych ciekawych informacji. W ¿yciu nie s³ysza³em o "lewej i prawej stronie". Szczerze, to taki podzia³ wydaje siê bez sensu w moim mniemaniu ( odnosz±c siê do twojego t³umaczenia).
Wielbienie boga ? Popieram teoriê godform, nie ma Boga stwórcy, ale i tak chêtnie wczytam siê g³êbiej w to, co byæ mo¿e mi podasz....
A nowego Witam na forum. Niezale¿nie od tego, czy zostaniesz z nami, czy uznasz nas wszystkich, za szaleñców i sobie pójdziesz, ¿yczê powodzenia
Wierny u¿ytkownik
Moja wiedz na ten temat nie jest zbyt dobra, ale jak mnie pamiêæ nie myli, to w prawej to modlimy siê do bogów, aby co¶ dla nas zrobili, za¶ w lewej to próbujemy sami nimi siê staæ. Obydwie drogi dzia³aj±, ale to, któr± drogê w magii kto¶ wybierze to jego sprawa. Ja wybra³em lew±, poniewa¿ ne chcê byæ s³u¿±cym czyim¶, co czêsto siê zdarza w prawej stronie (np. kap³ani).
U¿ytkownik
Lord Ty mówisz o drodze wyboru : s³u¿yæ innym b±d¼ s³u¿yæ sobie. Gdzie¶ o tym czyta³am ale to by³o ju¿ dawno i nie pamiêtam gdzie to by³o.
Ja te¿ nigdy o czym¶ takimi Anayami nie s³ysza³am. xD