Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam, otó¿ jak w temacie, potrzebuje przewodnika, który pomóg³by mi odnale¼æ siê "w tym ¶wiecie". To znaczy od czego zacz±æ, dlaczego " tak siê dzieje" itp. Pewnie wiele osób powie, ¿e najlepszym przewodnikiem bêdê ja sam, albo ¿ebym siê wysili³! Ale wyobra¼cie sobie jak kto¶ kto nie umie p³ywaæ, ma³o tego, kto nie wie co to woda i nawet jej nie widzia³, zosta³ nagle wrzucony do oceanu. Co siê dzieje? Umiera... Wiêc dlatego proszê o pomoc bo nie chcê, ¿eby moja "nadzieja" umar³a!
Z, góry DZIÊKUJE za pomoc!
Mo¿esz napisaæ do mnie na gg 6130818... Wprowadzê Ciê, wyt³umaczê pewne rzeczy, powiem od czego zacz±æ itp. ale nie bêdê uczyæ bo ja ju¿ nikogo nie uczê.
Nowy u¿ytkownik
¯eby uczyæ, wpierw samemu trzeba posiadac solidn±, autentyczn± wiedzê.
Dok³adnie. xD Zawsze to mówi³am. Szkoda tylko ¿e nie ka¿dy to rozumie.
Nowy u¿ytkownik
Dok³adnie. Strasznie szkoda... szczególnie szkoda potem takich dzieciaków co trafiaj± pod nieodpowiednie skrzyd³a. Szczególnie tych, którzy mieliby niez³e predyspozycje.
Najgorsze jest to, ¿e nawet zaawansowani magowie nie widz± w tym k³opotu... A nawet zachêcaj±.
Ja polecam aby nie robiæ spamu, jak chcesz o tym gadaæ to pisaæ tutaj: http://www.witchcraft.pun.pl/viewtopic.php?id=1445