Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich szukam nauczyciela który móg³by nauczyæ mnie magii od podstaw. Próbowa³am siê zabraæ za to sama ale za bardzo niewiedza ³am jak i potrzebowa³am bym pomocy.
Je¶li kto¶ móg³ by proszê napiszcie na pv lub gg: 20522318.
Leno ju¿ Ci da³em znaæ na GG.
Z tego co kojarzê, mieszkamy w jednym mie¶cie wiec ³atwiej bêdzie siê dogadaæ, po¿yczyæ odpowiednie ksi±¿ki i tak dalej. Mogê pokazaæ Ci podstawy i zaznajomiæ z teori± jak i z praktyk±. Co wiêcej gdy to ju¿ opanujesz, sama zdecydujesz czy chcesz kontynuowaæ ze mn± czy wolisz zg³êbiæ wiedzê od kogo¶ innego. Osobi¶cie proponowa³bym zwróciæ siê z pro¶b± do Olimpii. Bardzo dobrze zna siê na magii a po za tym jest kobiet± i mo¿e lepiej bêdzie potrafi³a pokierowaæ Twoj± ¶cie¿k±
Ja teraz rzadko kiedy przyjmujê ucznia, na chwilê obecn± mam tylko jednego.
Polecam Emrysa.
Hedin
Ja te¿ polecam Emrysa innych którzy mnie ucz± nie przyjmuj± ju¿ uczniów.
A mnie nikt nie poleci³?
Pff mam jeszcze 2 wolne miejsca jak co¶ to pisaæ.
Ale Ty siê zajmujesz czarn± magi±
Hedin
No w³a¶nie z tego co wiem to szuka tutaj nauki magii bia³ej.
LenaSchneider napisał:
Witam wszystkich szukam nauczyciela który móg³by nauczyæ mnie magii od podstaw.
tyle to chyba mogê nauczyæ. I nie tylko zajmuje siê czarn± magi± ale te¿ ¿ywio³ów
Aaa no chyba ¿e tak
Gość
jamael1995 napisał:
No w³a¶nie z tego co wiem to szuka tutaj nauki magii bia³ej.
a wiesz wogle co to biala magia??
Hedin
Wierz mi wiem a takie s³owa wobec innych s± nie na miejscu. Nie ³adnie kwestionowaæ wiedzy innych. Piszesz z b³êdami ort. i interpunkcyjnymi.
Ostatnio edytowany przez jamael1995 (2012-02-09 09:14:57)
Ja mogê pomóc !! mam jeszcze hymmm... wszystkie wolne miejsca ?? Ahhh pamiêtam te czasy gdy jeszcze by³em na innym forum gdy ludzie pchali siê do mnie drzwiami i oknami ¿ebym tylko ich uczy³ ( no dobra mo¿e przesadzam ale tak ze 3 osoby na tydzieñ siê pyta³y )
Lucius, rz±dzisz. To samo chcia³em napisaæ. Zgadzam siê. Jak nigdy z nikim.
Co prawda nie wszyscy którzy oferuj± naukê s± w podstawach, niektórych znam i maj± wiedzê. Niestety wielk± j± nie nazwê. Reszta - proszê Was - przecie¿ niektórych sam uczê. ( z ma³± przerw± ale ju¿ mam brakuj±ce ogniwo ).