Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Wierny u¿ytkownik
Chodzi o Klakiera, który swoim zachowaniem przyniós³ skazê na honorze tego forum, zachowuj±c siê jak troll na chacie forum na programie parlingo. Ponadto dziêki jego kolegom, parê chatów wcze¶niejszych poupada³o.
Chyba raczej skoñczony idiota ale mniejsza.
Proszê nikogo nie obra¿aæ, bo inaczej skoñczy siê to kolejnym ostrze¿eniem.
A i przypominam ¿e KROPKA na koñcu zdania obowi±zuje ka¿dego Panie KONDZIU, a ty nie postawi³e¶ jej a¿ 5 razy w jednym temacie.
Pozdrawiam Irbis.
Wierny u¿ytkownik
Proszê nikogo nie obra¿aæ, bo inaczej skoñczy siê to kolejnym ostrze¿eniem. Niko my nikogo nie obra¿amy, poniewa¿ troll to nie cz³owiek, wiêc obra¿amy tylko g³upie zwierzê. Nic nie da to, ¿e bêdziesz nas ostrzega³ czy banowa³, sporo sprawiedliwo¶æ jest po naszej stronie. Mówili¶my oli, ¿e trolli nie chcemy, a ona nam, "bo siê przede mn± otworzy³", " z niego jest takie pokrzywdzone dziecko" itp. Skoro sam nie potrafi zrozumieæ, ¿e kulturê trzeba mieæ, gdy siê z kim¶ rozmawia, ba nawet gdy mu siê to wytyka, a nie chce przestrzegaæ, to dlaczego mamy siê przejmowaæ tym, ¿e troll jest wyzywany. Jak mówi powiedzenie, co posiejesz to dostaniesz. Klakier posia³ niezgodê oraz wyzwiska i negatywn± energiê, wiêc teraz j± zbiera.
Za³atwcie to miêdzy sob± na PW nie na forum, temat jest po¶wiêcony Dziurawcowi a nie "g³upim trollom". I nie NIKODEM to napisa³, a ja IRBIS jakby¶ nie zauwa¿y³a podpisu.
Pozdrawiam Irbis.
my nikogo nie obra¿amy, poniewa¿ troll to nie cz³owiek, wiêc obra¿amy tylko g³upie zwierzê.
Zdajesz sobie sprawê, ¿e obrazi³e¶ trolle i zwierzêta?
Ostatnio stwierdzi³em, ¿e mamy tu na forum cholernie du¿o oftopu w tematach, a teraz dochodzê do wniosku, ¿e trochê kwasu te¿. W ogóle zaskakuje mnie kontrast miêdzy Anayamim a Konindziem. Có¿, ró¿ne stwory pe³zaj± po tym ¶wiecie. Zawsze bêdzie jakie¶ ale, wiêc teraz wszyscy PEAS and love.
Wierny u¿ytkownik
Rozwali³e¶ mnie koñcówk± konidziu