Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Aloha. Mi³o mi ciê witaæ, tym bardziej, i¿ koty s± stworzeniami, o których nie ma ani jednej wzmianki w biblii. Wysuwa siê teoretycznie teoria, i¿ koty to kosmiczni kosmici z kosmosu. Taki tajemniczy sekret/sekretna tajemnica.
Hej. ^ ^
Hyhyhy... To by wyja¶nia³o czemu zawsze czu³am siê jak kosmita.
Ale nie³adnie tak wydawaæ kociaki i ich sekrety, oj, nie³adnie. Nie zdziw siê jak którego¶ dnia znajdziesz martw± mysz w ³ó¿ku, jako formê ostrze¿enia.
Zdradziæ Kota jest rzecz± straszn±.
Och, nie, nie boje siê martwych myszy, martwych ludzi, martwych martwych. Pewnym jest, ¿e od nich nie otrzymamy bólu. No, poza ma³ymi wyj±tkami. A co do sekretów, to ukazuje siê kolejna kocia „sekrecia”. Mianowicie?
S± równi i równiejsi.
Co mam na my¶li? Kangurów te¿ nie wspominano w Biblii. xD
A, tak jako¶. Och, przeciwko wredno¶ci nic nie mam. Nie bêd±cy wrednym kot to nie kot.
Necheli, ale mo¿esz skoñczyæ jak ta martwa myszka... w czyim¶ ³ó¿ku.
Konidziu, jakbym czyta³a o sobie w czasie wzglêdnego spokoju... Twój kotek pewnie siê kryje ze swoj± wredno¶ci±! Albo zwyczajnie mu siê nie chce byæ wrednym. xd
Nie ma to jak odpowiadaæ o 5 nad ranem... Có¿, przynajmniej s³yszê ptaszki.
Ostatnio edytowany przez Liltu (2012-07-05 05:17:10)
Zdradziæ Kota jest rzecz± straszn±.
Po za tym nie ma wrednych kotów to tylko nik³y poziom zrozumienia tych ¿e zwierz±t przez ludzi okre¶laj± ¿e s± wredne a koty nie s± wredne one tylko s± zgodne ze swoj± natur± i z ich punktu widzenia one zachowuj± siê normalnie a nie wrednie
Tak wiêc zanotowa³em sobie przed chwil± fioletowym flamastrem z ty³u gdzie¶ g³owy, ¿e mam Ci siê nie nara¿aæ, bo wtedy nikt Ciê nie wyhamuje xD
Witaj
Witam nowego cz³onka naszego kochanego forum. Tu poznasz nowych ludzi i Nauczysz sie wiele po¿ytecznych rzeczy:D