Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich
Zarejestrowa³am siê na forum z kilku powodów - pierwszym by³y namowy mojego ch³opaka który ma ju¿ tutaj konto. Ale drugim powodem by³o to, ¿e znalaz³am tutaj ludzi którzy maj± podobne prze¿ycia do moich, przegl±daj±c index w "pytaniach i problemach" by³ w±tek zwi±zany z kotami - jest tam sporo tego co mam... hm do¶æ czêsto na ¿ywo przed oczami. Ale o tym zaraz tam napisze. W kazdym razie - mam na imiê Jagoda, uczêszczam do Liceum Sztuk Plastycznych i robie tatua¿e (polecam sie ). Interesuje siê mo¿e nieco innym dzia³em zjawisk paranormalnych - ciekawi± mnie informacje zwi±zane ze staro¿ytnymi budowlami, symbolami etc których dzisiejsza nauka i technologia nie potrafi wyt³umaczyæ. Zaczytuje sie w ksi±¿kach Dana Browna, lubie tematy symboliki, pochodzenia s³ownictwa itp.
Mia³am kilka razy styczno¶æ z dziwnymi zjawiskami i chêtnie siê tym podziele
No to... W takim razie - cze¶æ
Witaj! Masz ciekawe i orginalne zainteresowania.
U¿ytkownik
Witaj Angua
Witaj ^^ .
Pierwszy raz widzê ¿eby kto¶ mieszka³ tak blisko mnie ;D . ( Ja - Stargard Szczeciñski )
Nie wiem czemu ale tak mnie twój avatar przyci±ga , taki tajemniczy .
Hm, tak jak ju¿ wy¿ej kto¶ napisa³ , ¿e masz oryginalne zainteresowania , to prawda , posied¼ w tym d³u¿ej bo ma³o jest ludzi którzy siê tym interesuj± .
Pozdrawiam .
"¦mieræ to nic przyjemnego. Po¶rodku nieskoñczonej ciemno¶ci znajdujesz siê sam jak palec. Jednak niezbyt ró¿ni siê to od naszego ¿ycia. Niewa¿ne, ilu zdobêdzie siê przyjació³, ta pustka i tak zostanie." - Misaki Mei .
Hodowca Cebuli
No elo, z góry props do¿ywotni za Dana Browna(props od Klakiera, jest wa¿niejszy ni¿ honorowa pochwa³a królowej Wielkiej Brytanii, serio). Bym co¶ napisa³, ale zbyt leniwy jestem na to i na my¶lenie nad tym co bym napisa³ gdy¿ jestem leniwy. Wiêc, witaj na forum. Wpisowe, puszka whiskasa dla mnie.
Klakier napisał:
Wpisowe, puszka whiskasa dla mnie.
Dostaniesz ¶wie¿e smerfy. PS kot mojej babci ma na imiê Klakier, sama jej go da³am rok temu i okaza³o siê ze tak r±bniêtego kota w ¿yciu nie zna³am, ADHD to ³agodna odmiana tego co on ma
No to chyba wszystkie Klakierasy-Cukierasy s± do siebie podobne.
Hodowca Cebuli
No ba, ale i tak ja jestem ten wyj±tkowy i zajebisty Klakier. Ten którego obecno¶æ sprawia, ¿e dziewczyny piszcz±, a faceci siê wkurwiaj±. Takim w³a¶nie jestem ja, o!
Unmenihil napisał:
Cze¶æ - super , ¿e jeste¶ . Chêtnie kiedy¶ zg³oszê siê po tatua¿ .
Spoko mam ciotke w Trójmie¶cie wiêc jak bede wpadaæ z wizyt± to nie zapomne sprzêtu
Misaki chodze z dwoma osobami ze Stargardu do klasy do plastyka
¦ci±gasz te¿ tatua¿e? ¯eby ich nie by³o? Mnie ojciec zaprowadzi³ do studia tatua¿u ciotki... Hmm... To co zobaczy³am na plecach... -_-'
Tatua¿ jest du¿y wiêc bêdê musia³a sobie przerobiæ na jaki¶ wiêkszy jak siê nie da go cofn±æ.
A tak poza tym to Angua mog³by¶my niez³y biznes otworzyæ! Ty robisz tatua¿e a ja kolczyki! Oczywi¶cie bez Klakierasa-Cukierasa nam ¿aden biznes nie wyjdzie, bêdzie trzeba go przed sklep wystawiæ aby ¶ci±ga³ t³umy.