Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich
Zarejestrowałam się na forum z kilku powodów - pierwszym były namowy mojego chłopaka który ma już tutaj konto. Ale drugim powodem było to, że znalazłam tutaj ludzi którzy mają podobne przeżycia do moich, przeglądając index w "pytaniach i problemach" był wątek związany z kotami - jest tam sporo tego co mam... hm dość często na żywo przed oczami. Ale o tym zaraz tam napisze. W kazdym razie - mam na imię Jagoda, uczęszczam do Liceum Sztuk Plastycznych i robie tatuaże (polecam sie ). Interesuje się może nieco innym działem zjawisk paranormalnych - ciekawią mnie informacje związane ze starożytnymi budowlami, symbolami etc których dzisiejsza nauka i technologia nie potrafi wytłumaczyć. Zaczytuje sie w książkach Dana Browna, lubie tematy symboliki, pochodzenia słownictwa itp.
Miałam kilka razy styczność z dziwnymi zjawiskami i chętnie się tym podziele
No to... W takim razie - cześć
Witaj! Masz ciekawe i orginalne zainteresowania.
Użytkownik
Witaj Angua
Witaj ^^ .
Pierwszy raz widzę żeby ktoś mieszkał tak blisko mnie ;D . ( Ja - Stargard Szczeciński )
Nie wiem czemu ale tak mnie twój avatar przyciąga , taki tajemniczy .
Hm, tak jak już wyżej ktoś napisał , że masz oryginalne zainteresowania , to prawda , posiedź w tym dłużej bo mało jest ludzi którzy się tym interesują .
Pozdrawiam .
"Śmierć to nic przyjemnego. Pośrodku nieskończonej ciemności znajdujesz się sam jak palec. Jednak niezbyt różni się to od naszego życia. Nieważne, ilu zdobędzie się przyjaciół, ta pustka i tak zostanie." - Misaki Mei .
Hodowca Cebuli
No elo, z góry props dożywotni za Dana Browna(props od Klakiera, jest ważniejszy niż honorowa pochwała królowej Wielkiej Brytanii, serio). Bym coś napisał, ale zbyt leniwy jestem na to i na myślenie nad tym co bym napisał gdyż jestem leniwy. Więc, witaj na forum. Wpisowe, puszka whiskasa dla mnie.
Klakier napisał:
Wpisowe, puszka whiskasa dla mnie.
Dostaniesz świeże smerfy. PS kot mojej babci ma na imię Klakier, sama jej go dałam rok temu i okazało się ze tak rąbniętego kota w życiu nie znałam, ADHD to łagodna odmiana tego co on ma
No to chyba wszystkie Klakierasy-Cukierasy są do siebie podobne.
Hodowca Cebuli
No ba, ale i tak ja jestem ten wyjątkowy i zajebisty Klakier. Ten którego obecność sprawia, że dziewczyny piszczą, a faceci się wkurwiają. Takim właśnie jestem ja, o!
Unmenihil napisał:
Cześć - super , że jesteś . Chętnie kiedyś zgłoszę się po tatuaż .
Spoko mam ciotke w Trójmieście więc jak bede wpadać z wizytą to nie zapomne sprzętu
Misaki chodze z dwoma osobami ze Stargardu do klasy do plastyka
Ściągasz też tatuaże? Żeby ich nie było? Mnie ojciec zaprowadził do studia tatuażu ciotki... Hmm... To co zobaczyłam na plecach... -_-'
Tatuaż jest duży więc będę musiała sobie przerobić na jakiś większy jak się nie da go cofnąć.
A tak poza tym to Angua mogłbyśmy niezły biznes otworzyć! Ty robisz tatuaże a ja kolczyki! Oczywiście bez Klakierasa-Cukierasa nam żaden biznes nie wyjdzie, będzie trzeba go przed sklep wystawić aby ściągał tłumy.