Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Ech jak tylko znajduje siê kto¶ kto chce uczyæ to t³um ludzi siê zg³asza... Wiêcej nam g³odnym wiedzy i do¶wiadczeñ takich osób potrzeba! Tak wiêc je¶li oferta jest nadal aktualna to jestem bardzo chêtna do wspó³pracy. W sumie to mój pierwszy post na forum ale mam nadziejê ¿e nie zdyskryminuje mnie to gg 6943279
Absolutnie nie dyskryminuje... eee?? A co wogóle znaczy? To forum nie zna znaczenia tego s³owa.
Hodowca Cebuli
Ja znam, ja znam! A co siê dziwisz ¿e masa osób siê zg³asza, nauczyciel dobry to i klientów ma pe³no. Porównanie bym tu waln±³, ale je¶li kto¶ mnie zna na tyle dobrze domy¶li siê do czego chcia³em porównaæ.
Przez weekend wszystko ruszy
Z pewnych wa¿nych wzglêdów nie mog³em siê udzielaæ przez jaki¶ czas. Ale ju¿ jestem w pe³ni.
No we¼ siê za ten swój k±cik bo miejsce na forum zajmuje a stoi ju¿ parê miesiêcy!
I nie wybaczê Ci, ¿e byli¶my w tym samym mie¶cie i siê nie spotkali¶my! xD No... Chyba, ¿e siê spotkamy pod koniec miesi±ca, bo bêdê w I³awie przez oko³o trzy dni wiêc zaklepuj dla mnie ten swój cenny czas!
No widzisz od czerwca mam wolne - i od wtorku zaczynam tak dok³adniej. Wiêc uprzed¼ tylko kiedy i o której
Za³o¿y³abym odrêbny w±tek z ta pro¶b±, ale zdecydowa³am, ¿e siê podepnê. Jakby, kto¶ mia³ czas i mo¿liwo¶ci to zg³aszam siê na ucznia.
U¿ytkownik
Jestem chêtny do nauczenia siê magi na ka¿dy mo¿liwy sposób i bardzo bym chcia³ mieæ nauczyciela. Po gg zapraszam na priv.
Ja te¿ bym chcia³ siê za³apaæ na nauki. O ile ten temat jest jeszcze w ogóle aktualny .
Je¿eli moje zapytanie bêdzie rozpatrzone pozytywnie, prze¶lê gg na priv.
Do tych do których jeszcze nie pisa³em - dzi¶ po po³udniu siê spodziewajcie. Jestem ca³y dzieñ wiêc do wieczora mnie z³apiecie
Hmm... Mnie pocz±tkowo próbowa³ czegokolwiek nauczyæ schadow i nawet wychodzi³o mi dobrze. Stwierdzi³am jednak szybko, ¿e wolê uczyæ siê sama... Znów zmieniam zdanie po tym, jak miewam ca³odzienne migreny z niewyja¶nionych przyczyn, których nie têpi± ¿adne ¶rodki przeciwbólowe. Wolê jednak znale¼æ siê pod opiek± kogo¶ mocno do¶wiadczonego w tych kwestiach. Mogê siê pod³±czyæ?