Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Ech jak tylko znajduje się ktoś kto chce uczyć to tłum ludzi się zgłasza... Więcej nam głodnym wiedzy i doświadczeń takich osób potrzeba! Tak więc jeśli oferta jest nadal aktualna to jestem bardzo chętna do współpracy. W sumie to mój pierwszy post na forum ale mam nadzieję że nie zdyskryminuje mnie to gg 6943279
Absolutnie nie dyskryminuje... eee?? A co wogóle znaczy? To forum nie zna znaczenia tego słowa.
Hodowca Cebuli
Ja znam, ja znam! A co się dziwisz że masa osób się zgłasza, nauczyciel dobry to i klientów ma pełno. Porównanie bym tu walnął, ale jeśli ktoś mnie zna na tyle dobrze domyśli się do czego chciałem porównać.
Przez weekend wszystko ruszy
Z pewnych ważnych względów nie mogłem się udzielać przez jakiś czas. Ale już jestem w pełni.
No weź się za ten swój kącik bo miejsce na forum zajmuje a stoi już parę miesięcy!
I nie wybaczę Ci, że byliśmy w tym samym mieście i się nie spotkaliśmy! xD No... Chyba, że się spotkamy pod koniec miesiąca, bo będę w Iławie przez około trzy dni więc zaklepuj dla mnie ten swój cenny czas!
Założyłabym odrębny wątek z ta prośbą, ale zdecydowałam, że się podepnę. Jakby, ktoś miał czas i możliwości to zgłaszam się na ucznia.
Użytkownik
Jestem chętny do nauczenia się magi na każdy możliwy sposób i bardzo bym chciał mieć nauczyciela. Po gg zapraszam na priv.
Ja też bym chciał się załapać na nauki. O ile ten temat jest jeszcze w ogóle aktualny .
Jeżeli moje zapytanie będzie rozpatrzone pozytywnie, prześlę gg na priv.
Do tych do których jeszcze nie pisałem - dziś po południu się spodziewajcie. Jestem cały dzień więc do wieczora mnie złapiecie
Hmm... Mnie początkowo próbował czegokolwiek nauczyć schadow i nawet wychodziło mi dobrze. Stwierdziłam jednak szybko, że wolę uczyć się sama... Znów zmieniam zdanie po tym, jak miewam całodzienne migreny z niewyjaśnionych przyczyn, których nie tępią żadne środki przeciwbólowe. Wolę jednak znaleźć się pod opieką kogoś mocno doświadczonego w tych kwestiach. Mogę się podłączyć?