Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Hedin
Jak w temacie gg mile widziane mam 16 lat posiadam wiedzê z ro¿nych systemów, przyjmê ka¿d± naukê prócz satanizmu i wró¿biarstwa.
I przy okazji energiê nauczyciela xD
Tutaj raczej nie znajdziesz nauczyciela, chyba ¿e Firanos Ciê we¼mie, Shaman-X albo Rytus choæ tego ostatniego ju¿ dawno nie ma.
Hedin
Energia to moja ulubiona rzecz pobierana nie¶wiadomie :-P
Gość
Olimpia napisał:
Tutaj raczej nie znajdziesz nauczyciela, chyba ¿e Firanos Ciê we¼mie, Shaman-X albo Rytus choæ tego ostatniego ju¿ dawno nie ma.
Oli sk±d wiedzia³e¶ ¿e bêdê my¶la³ nad jego nauczaniem?? Tarota stawia³a¶!?
Ale serio jak chcesz pogadaæ to pisz na gg:P W godzinach popo³udniowowieczornych mo¿na mnie bez problemu zastaæ
Hedin
Idea bycia magiem przy¶wieca wielu chêtnym niewielu zostaje w¶ród nich....
Hedin
Ale i tak mi siê uda³o mistrzu Nagashie.
Ka¿dy mag/czarownica powinni mieæ swoje imiona magiczne - takie które do nich najbardziej pasuje, i musi ono byæ idealne bo nie mo¿na go zmieniæ
Wierny u¿ytkownik
A jak dobraæ je?
Mo¿e to byæ imiê maga z którym siê najbardziej uto¿samiasz, b±d¼ ksywka która najbardziej odzwierciedla Ciebie np. Stokrotka jest delikatna, mala jednak ma wielka moc i jest piêkna Mo¿e to byæ imiê mitologiczne bo np. jeste¶ podobny do Zeusa albo Bogini Bastet, lub nazwa kamienia np. Ametyst bo bo np. masz wszystko to on daje. Albo imiê z poprzedniego wcielenia Je¶li kiepsko znasz siebie mo¿esz medytowaæ nad tym jaki jeste¶ i jakie imiê by najbardziej do Ciebie pasowa³o, b±d¼ rozpisaæ swoje cechy charakteru na kartce, albo szukaæ Twoich cech w ro¿nych ¼ród³ach.
Jak ju¿ wybierzecie, i je¶li macie ochotê to mogê wam zmieniæ nicki
Ja akurat mam od eteru ale mnie w realu nazywaj± Savior
Moje imiê magiczne to Eleantra (od poprzedniego wcielenia), a realu mówi± na mnie albo Oli, albo Sekta, albo Faza a moi ex faceci Diablica xD