Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Hedin
Jak w temacie gg mile widziane mam 16 lat posiadam wiedzę z rożnych systemów, przyjmę każdą naukę prócz satanizmu i wróżbiarstwa.
I przy okazji energię nauczyciela xD
Tutaj raczej nie znajdziesz nauczyciela, chyba że Firanos Cię weźmie, Shaman-X albo Rytus choć tego ostatniego już dawno nie ma.
Hedin
Energia to moja ulubiona rzecz pobierana nieświadomie :-P
Gość
Olimpia napisał:
Tutaj raczej nie znajdziesz nauczyciela, chyba że Firanos Cię weźmie, Shaman-X albo Rytus choć tego ostatniego już dawno nie ma.
Oli skąd wiedziałeś że będę myślał nad jego nauczaniem?? Tarota stawiałaś!?
Ale serio jak chcesz pogadać to pisz na gg:P W godzinach popołudniowowieczornych można mnie bez problemu zastać
Hedin
Idea bycia magiem przyświeca wielu chętnym niewielu zostaje wśród nich....
Hedin
Ale i tak mi się udało mistrzu Nagashie.
Każdy mag/czarownica powinni mieć swoje imiona magiczne - takie które do nich najbardziej pasuje, i musi ono być idealne bo nie można go zmienić
Wierny użytkownik
A jak dobrać je?
Może to być imię maga z którym się najbardziej utożsamiasz, bądź ksywka która najbardziej odzwierciedla Ciebie np. Stokrotka jest delikatna, mala jednak ma wielka moc i jest piękna Może to być imię mitologiczne bo np. jesteś podobny do Zeusa albo Bogini Bastet, lub nazwa kamienia np. Ametyst bo bo np. masz wszystko to on daje. Albo imię z poprzedniego wcielenia Jeśli kiepsko znasz siebie możesz medytować nad tym jaki jesteś i jakie imię by najbardziej do Ciebie pasowało, bądź rozpisać swoje cechy charakteru na kartce, albo szukać Twoich cech w rożnych źródłach.
Jak już wybierzecie, i jeśli macie ochotę to mogę wam zmienić nicki
Ja akurat mam od eteru ale mnie w realu nazywają Savior
Moje imię magiczne to Eleantra (od poprzedniego wcielenia), a realu mówią na mnie albo Oli, albo Sekta, albo Faza a moi ex faceci Diablica xD