Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Pochwalcie siê
Ja s³ucham gothic metalu & gothic rocka oraz czystego metalu.
W zespo³ach to: Within Temptation, Nemesea, Sirenia, Evanescence, Tristaina i parê innych.
Wierny u¿ytkownik
Evanescence + skillet + disturbed + j-rock (the gazette, girugamesh, mavavi, .....)
G³ownie metal i rock ale tez troche punku i ciut reggae Linkin Park, Metallica, Vader, Slipknot, Nightwish, Behemoth, Evanescence, Paramore, Ramstain. Z punku to Zmaza, Dezerter, Przestañ ¦mierdzieæ (xD) z reggae to Jamal, East West Rockers.
Jak co¶ jest nie tak, to oczywi¶cie obowi±zkowo muzyka relaksacyjna i mantry
Gość
Hehe...Metalica rz±dzi no i jeszcze trans:D
http://radio.anime24.pl/ polecam radyjko dla zabicia nudy:P
G³ównie to s³ucham co mi wpadnie w uszo (system of a down, rasmus, sepultura, afromental).
Ja s³ucham g³ównie klubowej a je¶li chodzi o wykonawców to najwiêcej: Skrillex.
Ja s³ucham jak dla mnie najlepszej muzyki a mianowicie, wiatru w polu szumu drzew (no teraz siê akurat nie da) szmeru wody oraz trzaskania ognia.
Ka¿dego polskiego gatunku, od disko przez hip hop po metale, ostatnio jednak w hip-hopie gustuje oraz arcydzie³ach 80 i 90 lat.
Wszystkiego co da siê pos³uchaæ.
Hodowca Cebuli
Jestem wyrzutkiem? G³ównie rapu s³ucham (min.: Eldo, Pezet, Molesta, WWO, Zip sk³ad).
Zadziwiê bo s³ucham g³ównie popu i Rocka - ale oczywi¶cie wybranego - z innych gatunków co w wpadnie w ucho. Nie gardzê Celtyck± - uwielbiam.
Ogólnie jestem wybredny i ¿eby co¶ by³o dla mnie atrakcyjne - musi mieæ zajebisty wokal. Je¶li to mnie przekona to ca³y utwór jest dla mnie fajny.
Tak ogólnie to bardzo zró¿nicowane gusta muzyczne tutaj. I to dobrze oczywi¶cie
W moim przypadku jest Metal i Deatch metal.
Najbardziej lubiê:
-Cradle of Filth
-Disturbet
-In Flames
-Theatre of tragedy
-I im podobne.
Ostatnio edytowany przez Shaman-X (2012-03-23 21:00:42)
Hodowca Cebuli
A ja co¶ wtr±ce. Od kiedy Skrillex gra klubow± muzykê? On chyba dubstep bardziej.