Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
A wiêc tak s± ferie zimowe a ja nie mam nic robiæ siedzê codziennie na kompie i mogê nauczaæ (kogo¶ kto przymknie oko na moj± polszczyznê) tych typów magii wypisanych powy¿ej (max 3 uczniów).
chêtnych pisaæ na gg: 39819484
Ostatnio edytowany przez schadow (2012-01-19 12:36:33)
Wierny u¿ytkownik
A móg³by¶ te¿ kogo¶ nauczaæ trochê podstaw? Je¿eli znasz siê na magii s³owa (wypowiedzianej), to te¿ by³oby mi³o
Podstaw mogê uczyæ, a co do magii s³owa to nie znam siê.
Napisz mi na gg.
Wystarczy powiedzieæ np. ''wpadnij pod samochód'' i mieæ odpowiedni ³adunek emocjonalny ale nasza pod¶wiadomo¶æ musi tego chcieæ. Ale uwa¿ajcie z tym, dobrze radzê bo jak ju¿ to opanujecie to siê trzeba bardzo uwa¿aæ na s³owa!
Oj, wiele ludzi wymawia takie s³owa nie¶wiadomie...
Zg³oszê siê do ciebie.
Wiesz co z chêci± siê trochê rozerwê wiêc za³ó¿my ¿e chcê ¿eby¶ pokaza³ mi jak uczysz nekromancji i magii zwierz±t. Sprostasz mi?
No, Nelight ja wiele razy mówiê co¶ w nerwach... I czêsto siê sprawdza -_-
Mam zjebany charakter ognia i czêsto mi siê to wypomina xD
Hedin
Ja siê skusze na naukê przyjmiesz mnie na ucznia.
Jedno miejsce 2 chêtnych co robiæ? Jak to rozstrzygniemy?
jamael1995 vs Emrys.
Hedin
Trudne pytanie nekromanta nagash lub hedin który pozna³ ciemno¶æ by zna³ odpowied¼.
Ja nie wiem co ty do mnie mówisz, nie czyta³em tej ksi±¿ki necromicon czy jako¶ tak uczy³em siê na metodzie prób i b³êdów.
¬le mnie zrozumia³e¶... Nie potrzebujê nauki. Chcê tylko sprawdziæ Ciebie i siê trochê rozerwaæ. We¼ tego tam na ucznia. Ja bêdê na dok³adkê - takie oglêdziny z ciekawo¶ci. Jestem pewien ¿e dasz rade ze mn± na dok³adkê, prawda?
Moim zdaniem powinien wzi±æ Was dwóch - je¶li naprawdê wyznaje " Twarde zasady " to jednemu z Was po prostu podziêkuje i wybierze jednego który wed³ug niego bardziej tego potrzebuje.