Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
A więc tak są ferie zimowe a ja nie mam nic robić siedzę codziennie na kompie i mogę nauczać (kogoś kto przymknie oko na moją polszczyznę) tych typów magii wypisanych powyżej (max 3 uczniów).
chętnych pisać na gg: 39819484
Ostatnio edytowany przez schadow (2012-01-19 12:36:33)
Wierny użytkownik
A mógłbyś też kogoś nauczać trochę podstaw? Jeżeli znasz się na magii słowa (wypowiedzianej), to też byłoby miło
Podstaw mogę uczyć, a co do magii słowa to nie znam się.
Napisz mi na gg.
Wystarczy powiedzieć np. ''wpadnij pod samochód'' i mieć odpowiedni ładunek emocjonalny ale nasza podświadomość musi tego chcieć. Ale uważajcie z tym, dobrze radzę bo jak już to opanujecie to się trzeba bardzo uważać na słowa!
Oj, wiele ludzi wymawia takie słowa nieświadomie...
Zgłoszę się do ciebie.
Wiesz co z chęcią się trochę rozerwę więc załóżmy że chcę żebyś pokazał mi jak uczysz nekromancji i magii zwierząt. Sprostasz mi?
No, Nelight ja wiele razy mówię coś w nerwach... I często się sprawdza -_-
Mam zjebany charakter ognia i często mi się to wypomina xD
Hedin
Ja się skusze na naukę przyjmiesz mnie na ucznia.
Jedno miejsce 2 chętnych co robić? Jak to rozstrzygniemy?
jamael1995 vs Emrys.
Hedin
Trudne pytanie nekromanta nagash lub hedin który poznał ciemność by znał odpowiedź.
Ja nie wiem co ty do mnie mówisz, nie czytałem tej książki necromicon czy jakoś tak uczyłem się na metodzie prób i błędów.
Źle mnie zrozumiałeś... Nie potrzebuję nauki. Chcę tylko sprawdzić Ciebie i się trochę rozerwać. Weź tego tam na ucznia. Ja będę na dokładkę - takie oględziny z ciekawości. Jestem pewien że dasz rade ze mną na dokładkę, prawda?
Moim zdaniem powinien wziąć Was dwóch - jeśli naprawdę wyznaje " Twarde zasady " to jednemu z Was po prostu podziękuje i wybierze jednego który według niego bardziej tego potrzebuje.