Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich serdecznie Na wstępie powinnam podziękować Klakierowi za zwrócenie mi uwagi na linka do tej strony (dostałam go od niego). Jestem Margaryta to naprawdę moje drugi imię. Generalnie jestem tu żeby poszerzyć swoją wiedzę, jak i w razie problemu uzyskać jakąś rade i wsparcie od użytkowników forum. Każda sugestia jest dobra gdyż może z niej zakiełkować wspaniały pomysł Mam nadzieje że poszerzę tu swoją wiedzę, jak również po dzielę się swymi spostrzeżeniami Dziękuje za uwagę i życzę magicznego dnia, pamiętajcie magia jest wszędzie wokół nas wystarczy tylko dobrze się rozejrzeć
No jak zasłodziłaś na samym wstępie
Witaj, mam nadzieję że spędzisz tu dobrze i wartościowo czas.
Hodowca Cebuli
Łaaaaaaaa kałabanga, cześć. ; ***
Gość
Witam i ja mam nadzieję że znajdziesz tu to czego szukasz.
Hejo Słyszałam że jakieś kłopotki masz? :> Ja spec od naprawienia jestem xD
Gość
Oli błagam.... ale jeśli masz jakiś problem to pisz
Hodowca Cebuli
Oli umiesz rower naprawić?
Nie, z tym do wilk1610.
Olimpio widzę że ktoś za dużo gada. Jak by to ująć im mniej osób wmieszanych tym lepiej dla nich. A Ty masz swoją rolę i sama o tym wiesz.
A co do słodzenia uważam że dobre słowo nikomu nigdy jeszcze nie zaszkodziło, a wręcz przeciwnie niesie dobrą energię.
Hodowca Cebuli
Za dużo? Tobie trzeba pomóc, a nie sama się z tym męczysz.
Kobieto! Daj spokój! Klakier mi powiedział co się dzieje i spokojnie! Mam podobnie, ale to jest dla Ciebie bardzo niebezpieczne! A jeszcze będzie gorzej! To początki, daj sobie pomóc, mi nic nie będzie - w razie czego mam sporą obstawę
Witaj, czuć od ciebie jakąś ciemną energię.
Ostatnio edytowany przez Shaman-X (2012-01-22 20:00:56)
Mniemam że nie jest a nawet jest to ta energia nie jest od tego, ale nie mieszajmy się jeśli nie chce.
Niech i tak będzie.