Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Widzę że wzbudzam kontrowersje na tym forum. A wiem czyja to energia Dziękuje za pomoc jednak nie chce brać odpowiedzialności na swoje sumienie jeżeli komuś coś się stanie z mej winy... ;/
Po pierwsze, nie wzbudzasz kontrowersji, a po drugie są tutaj osoby o gorszej energii.
Po trzecie nikomu się nic nie stanie, jak się boisz to wyjątkowo zgodzę się żeby inny mi pomogli a wiadomo razem jest potężnie
Decyzja należy do Ciebie w każdym razie mogę się obiecać że na pewno się nic nikomu nie stanie.
Piątka na pewno by zareagowała ''o! Zabawka! Ale jazda! Idziemy?'' xD
A wilk1610 pewnie powie ''No! Wkońcu będę mieć co robić!''. xD
Nie naciskam ^^ Ale Twoja sprawa wygląda poważnie.
Co do energetyki wiem jaką mam... i wiem czyją odczuwacie ta złą. Hmm przemyślę Twoją propozycję
oO toż Ty Skorpion... Nie dziwię czemu jesteś taka uparta i chcesz się tym sama zając
Akurat opisałam Twoją drugorzędną planetę opiekuńczą
Lubię wysłuchiwać opinii na mój temat zawsze się dowiem czegoś ciekawego Więc proszę kontynuuj
Witam .
Wilku dziękuje Pytaniami jak coś mnie trapi męczę Olimpię więc to i tak jest dużo
Pff... Jakie męczysz?
Nie męczysz
A ja jestem od tego żeby odpowiadać! xD
A ja nawet się nie przywitałam co ze mnie za świnia
Hedin
Witaj wyczuwam coś złego co to jest? Czuje lęk lecz jestem gotów użyczyć wiedzy która może pomóc, jeśli powiesz co lub kto to robi?
To nie Twoja sprawa. Twoja wiedza jaka by to nie była gówno da, jesteś początkujący i tego nie zmienisz - podstawy opanuj, naucz się panować na emocjami, jesteś porywczy, łatwo Cię złamać - tak właśnie, łatwo Cię złamać, znam sztuczki bytów co zrobisz jak stanie przed Tobą demon i będzie trzymał np. Twoją matkę w garści? Będziesz myślał że to prawda, a to będzie iluzja. Jak już to zostaw to wszystko doświadczonym.
Hedin
Widzę że za dobre chęci leją w twarz! <zawiedziony na innych>.