Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich baardzo, a to baardzo serdecznie . Zapomniałem się przywitać i już pierwszego posta napisałem w innym temacie. Musicie mi to wybaczyć ^^'. A więc przechodząc do tematu który jest poświęcony temu wątkowi...
Jak już chyba wcześniej napisałem, miło mi was wszystkich poznać. Nazywam się Marcin, mieszkam w Rzeszowie (Miasto to jest stolicą Podkarpacia, słyszałeś/łaś o nim prawda? ) i moją pasją jest właśnie ezoteryka i wszystkie rzeczy z nią związane. Jestem młody, nawet bardzo także proszę nie bądźcie źli jak napiszę cos głupiego. Zdarza się . Pierwszy raz magią zainteresowałem się, trafiając na magiaz z jakiegoś forum o grach i opowiadaniach związanych z fantasy. Po przeczytaniu kilku tematów, szukając w Googlach nawet niewiedząc kiedy do reszty zagłębiłem się w ezoterykę. Obecnie jestem po nawiązaniu kontaktu z Opiekunem, stworzeniu "pokoju umysłu", poznaniu wyglądu Przewodnika, stworzeniu pierwszej bariery, samoleczenia i po medytowaniu w stanie alpha dłużej niż półtorej godziny. Aktualnie "wprowadzam" znajomego w te tematy wysyłając mu różne książki, materiały, poradniki i tłumacząc z własnego doświadczenia (bardzo małego) podstawy podstaw ezoteryki. Oczywiście nie narzucam mu niczego, tylko dostarczam niezbędne informacje potrzebne do działania.
A jeśli chodzi o mnie, to: przygotowuję się do wejścia w OOBE, ćwiczę PSI ball'e, pracuję nad kontrolą i wyczuwaniem swojej energii i powoli zbieram informacje na temat Astrala. W wolnym czasie oglądam filmy/anime, czytam ksiażki kryminalne/fantasy, gram w RPG i shoot'ery uczę się i od czasu do czasu uprawiam sport.
To chyba tyle, co chciałem wam o sobie opowiedzieć. Może w przyszłości coś jeszcze tutaj dopiszę. Ale jak narazie żegnam was, ciao!
Hodowca Cebuli
Za długie, nie czytam xD. Siemson whoop whoop!
Aleś się rozpisał Cześć ;*