Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich baardzo, a to baardzo serdecznie . Zapomnia³em siê przywitaæ i ju¿ pierwszego posta napisa³em w innym temacie. Musicie mi to wybaczyæ ^^'. A wiêc przechodz±c do tematu który jest po¶wiêcony temu w±tkowi...
Jak ju¿ chyba wcze¶niej napisa³em, mi³o mi was wszystkich poznaæ. Nazywam siê Marcin, mieszkam w Rzeszowie (Miasto to jest stolic± Podkarpacia, s³ysza³e¶/³a¶ o nim prawda? ) i moj± pasj± jest w³a¶nie ezoteryka i wszystkie rzeczy z ni± zwi±zane. Jestem m³ody, nawet bardzo tak¿e proszê nie b±d¼cie ¼li jak napiszê cos g³upiego. Zdarza siê . Pierwszy raz magi± zainteresowa³em siê, trafiaj±c na magiaz z jakiego¶ forum o grach i opowiadaniach zwi±zanych z fantasy. Po przeczytaniu kilku tematów, szukaj±c w Googlach nawet niewiedz±c kiedy do reszty zag³êbi³em siê w ezoterykê. Obecnie jestem po nawi±zaniu kontaktu z Opiekunem, stworzeniu "pokoju umys³u", poznaniu wygl±du Przewodnika, stworzeniu pierwszej bariery, samoleczenia i po medytowaniu w stanie alpha d³u¿ej ni¿ pó³torej godziny. Aktualnie "wprowadzam" znajomego w te tematy wysy³aj±c mu ró¿ne ksi±¿ki, materia³y, poradniki i t³umacz±c z w³asnego do¶wiadczenia (bardzo ma³ego) podstawy podstaw ezoteryki. Oczywi¶cie nie narzucam mu niczego, tylko dostarczam niezbêdne informacje potrzebne do dzia³ania.
A je¶li chodzi o mnie, to: przygotowujê siê do wej¶cia w OOBE, æwiczê PSI ball'e, pracujê nad kontrol± i wyczuwaniem swojej energii i powoli zbieram informacje na temat Astrala. W wolnym czasie ogl±dam filmy/anime, czytam ksia¿ki kryminalne/fantasy, gram w RPG i shoot'ery uczê siê i od czasu do czasu uprawiam sport.
To chyba tyle, co chcia³em wam o sobie opowiedzieæ. Mo¿e w przysz³o¶ci co¶ jeszcze tutaj dopiszê. Ale jak narazie ¿egnam was, ciao!
Hodowca Cebuli
Za d³ugie, nie czytam xD. Siemson whoop whoop!
Witam ziomka.
Ale¶ siê rozpisa³ Cze¶æ ;*