Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Có¿ to za dziwny temat? Chowañce to psy, koty, papu¿ki itp. ale ¿ywio³aki? Je¶li sobie takowego stworzymy to tak No wiêc, wizualizujemy ma³± ¶wietlist± kulê w kolorze odpowiednim do ¿ywio³u jakiego ma byæ ¿ywio³ak, niech ta kula siê powiêksza i powiêksza nastêpnie nadajmy kszta³t tej¿e kuli najlepiej ponoæ nadaæ jej kszta³t zwierzaka.
Taki ¿ywio³ak mo¿e byæ po to aby dotrzymywaæ towarzystwa, pogadaæ, broniæ nas itp. Ale do negatywnych celów nie polecam. Po stworzeniu ¿ywio³aka nale¿y nadaæ mu imiê i powiedzieæ jasno i konkretnie po co go stworzyli¶my np. ''(imiê ¿ywio³aka) Stworzy³am Ciê ¿eby¶ mi dotrzymywa³ towarzystwa kiedy jestem samotna lub czego¶ potrzebuje''. Teraz jak siê porozumieæ z ¿ywio³akiem? Wo³asz go po imieniu i rozmawiasz telepatycznie. Koniec kropka.
Z istotami astralnymi po prostu mówisz telepatycznie, automatycznie - my¶lisz co¶ a ta istota Ciê s³yszy.
Nawet teraz pomy¶lisz: ''Undyno jak mi ciê¿ko'' - i to do niej dotar³o Czasem nie¶wiadomi tego rozmawiamy telepatycznie z istotami, ma³o tak by³o ¿e my¶la³e¶ co¶ a w my¶li pojawi³a Ci siê jaka¶ inna my¶l? Ok przyk³adowo, teraz sobie z kim¶ pogadam
Ja: Jest kto¶ mo¿e ko³o mnie?
NN: Ja
Ja: A kim jeste¶?
NN: Undyn±
Ja: Te¿ tak my¶la³am
NN: Pomy¶la³a¶ o mnie
Ja: Racja
Przyznaj siê! Ile razy my¶la³e¶ ¿e odpowiadasz samemu sobie? :>
Dwa posty w jeden.
*Niko
Mi siê czêsto zdarza gadaæ ze samym sob± xD.
Zazwyczaj kiedy mam do³a lub po prostu jest mi nudno.
To te¿ jaki¶ rodzaj telepatii ?
To jest komunikacja niewerbalna, ka¿dy jej u¿ywa i my¶li ¿e gada z samym sob±. Owszem czasem tak jest ale zawsze te¿ siê zdarza gadanie z innym bytem, trzeba siê nauczyæ po prostu rozró¿niaæ w³asne my¶li od przekazu innych istot... Jak wpadasz na co¶ na co by¶ normalnie nie wpad³a jak np. pomys³ z moim wachade³kiem czy mo¿e nagle pomy¶la³a¶ o czym¶ o czym by¶ normalnie w danej chwili nie pomy¶la³a, czy mo¿e odpowiedzia³a¶ sobie na pytanie które w³a¶nie zada³a¶ to jest to przekaz od istoty.
U¿ytkownik
A my¶la³em, ¿e gadam do siebie, a tu taka niespodzianka
Ciekawe, ciekawe nie zastanawia³em sie nad 'dziwnymi pomys³ami' ale to znaczy ze nie mozna ich zostawic w zapomnieniu
O¶wiecony Mówienie do siebie a odczuwanie my¶li i s³ów jak opisa³a Olimpia to zupe³nie dwie inne rzeczy. Subtelna ró¿nica polega na tym, ze s³owa samoistnie do Ciebie docieraj± mimo i¿ masz wra¿enie ¿e sam to do siebie powiedzia³e¶. Wewnêtrzny g³os i tak dalej xD
Co do wypowiedzi Olimpii.
Dobrze opisane widaæ, ¿e kontakt z ¿ywio³akami by³ i to siê chwali. Nie lubiê teoretycznych przek³adów.Tutaj czysta praktyka.
Hmm a czy taki ¿ywio³ak mo¿e siê czego¶ nauczyæ i nam pomagaæ ? Na przyk³ad s³ówek po niemiecku i podpowiadac telepatycznie na kartkówce ? Wiem ¿e gdzie¶ by³o takie pytanie ale ja pytam tylko przyk³adowo czy w ogóle ¿ywio³ak mo¿e siê nauczyæ czego¶ co zazwyczaj ucz± nas w szkole.
Mog±. O ile je zaprogramujesz w ten sposób.
U¿ytkownik
A zrobi³ by¶ poradnik jak je tak zaprogramowaæ ?
Programujesz tak jak serwitory. Masz w dziale chaosu.
PS: Jestem przedstawicielk± p³ci piêknej! xD
No niby p³ci piêknej ale nie ka¿da osoba ¿eñska jest piêkna tak samo jak nie ka¿dy " mê¿czyzna " jest mêski