Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Strony: 1
Amorte,
Chcia³bym zaznaczyæ, ¿e nie jestem fanem Necronomiconów, gdy¿ wiêkszo¶æ z nich wygl±da jak straszliwy be³kot.
Polski Necronomicon opracowany przez Krzysztofa Azarewicza, wydany przez wydawnictwo FOX w 2000 roku zawiera jednak pewien ciekawy rytua³, który parê razy z powodzeniem zastosowa³em.
Jest to rytua³ przeciwko kl±twom.
Podajê go tutaj, wraz z moim komentarzem. Polecam wypróbowaæ wszystkim zainteresowanym i podzieliæ siê spostrze¿eniami.
Przede wszystkim, przed wykonaniem rytua³u i po wykonaniu obowi±zkowo odprawiamy Mniejszy Rytua³ Pentagramu (z górnego wierzcho³ka). Sam rytua³ nale¿y odprawiaæ bêd±c przynajmniej w lekkim transie.
Do rytua³u bêdziemy potrzebowaæ kawa³ka nieco grubszego sznurka. Wêz³ów nie nale¿y wi±zaæ zbyt mocno.
Inny czar wi±¿±cy czarowników:
We¼ sznur z zawi±zanymi nañ dziesiêcioma sup³ami. Kiedy wymawiasz ka¿dy wers tego zaczarowania, rozwi±zuj jedn± pêtlê. Gdy ukoñczysz swe dzie³o, wrzuæ sznur w p³omienie i z³ó¿ podziêkowanie Bogom(//tutaj odprawi³em drugi Rytua³ Pentagramu zamiast podziêkowania).
Wizerunki moje zmar³ym odda³e¶; zwróæ je!
Wizerunki moje w¶ród zmar³ych widzia³e¶; zwróæ je!
Wizerunki moje w ¶wiat zmar³ych rzuca³e¶; zwróæ je!
Wizerunki moje na ziemiê zmar³ych rzuci³e¶; zwróæ je!
Wizerunki moje w trumnie z³o¿y³e¶; zwróæ je!
Wizerunki moje odda³e¶ zniszczeniu; zwróæ je!
Wizerunki moje w murach zamkn±³e¶; zwróæ je!
Wizerunki moje rozbi³e¶ o próg drzwi; zwróæ je!
Wizerunki moje zatrzasn±³e¶ w bramie muru; zwróæ je!
Wizerunki moje odda³e¶ Bogu Ognia; zwróæ je!
Rytua³ jest dobry ale jedno ale Necronomicon jest tylko jeden nie ma czego¶ takiego jak polski czy nie polski necronomicon te kolejne " necronomicony " to tylko podróbki których autorowie chc±c reklamowaæ ich ksi±¿kê u¿yli tego tytu³u
Móg³by kto¶ wspomnieæ co¶ o celu tego zaklêcia? Wygl±da jakby kto¶ chcia³ staæ siê nie¶miertelny xD ale raczej nie o to chodzi
Strony: 1