Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich
Od jakiegos czasu intersuje sie umyslem i nie tylko, oraz jego mozliwosciami.
Duzo medytuje, w roznych miejscach na rozne sposoby, staram sie pracowac z energia metoda wizualizacji a takze metoda zwiekszonej wrazliwosci ciala. Robie postepy:D
Interesuje sie parapsychologia "przebudzeniem" i do tego daze.
Z przypadkowych rzeczy to kilka razy mialem OOBE lecz bylo to mimo mojej woli i raz z cala pewnoscia przez kilkanascie minut na wykladzie obserwowalem aure wykladowcy. To mnie zainspirowalo, ze jest cos wiecej i zaczalem drazyc, m.in znalazlem sie tutaj.
Jestem wodnikiem, lubie wode i jak wieje wiatr, im silniejszy tym wydaje mi sie bardziej podniecajacy. Czesto miewam sny ze latam w taki sposob ze jak wieje silny wiatr to biegne pod prad pochylam sie mocno do przodu i juz zaczynam sie wznosic, bardzo to lubie robic we snie. Silny wiatr po prostu pozytywnie mnie nastraja.
wodnik
informatyk, elektronik
mieszkam na wsi
U¿ytkownik
Ohayoo~! ^ ^ Dziwnie siê czujê witaj±c cie pierwsza XD. Widzê, ¿e nie tylko ja kocham lataæ we snach co mnie bardzo cieszy. Szukanie wspólnych cech u ludzi jest takie ciekawe... Mam nadziejê, ¿e spodoba ci siê tutaj. *U*
Witam .
Ave bracie
Witam Mikolaju Wodnik to uduchowiona istota. Lubie tlumaczyc sny wiec Twoje latanie kojarzy mi sie z checia zmian w zyciu i swiadczy o twojej duzej fantazji. Ja tez lubie wiatr w realu Super i pozdrawiam
U¿ytkownik
Witaj na forum .
Witam! Widzê ¿e typowy z Ciebie wodnik. A ¿ywio³ od razu widaæ ¿e powietrze.
Mam nadziejê ¿e mi³o spêdzisz tu czas.
Dziekujê wszystkim za mi³e powitanie, ja te¿ mam nadziejê ¿e mi³o i owocnie spedzê tutaj czas.
Oli.
przepraszam za brak polskich literek ale niestety w moim smartfonie nie mam polskich znakow. Mam nadzieje ze nie bedzie to Wam az tak przeszkadzac.
Ostatnio edytowany przez mikolaj (2012-09-05 13:21:20)
Siemanko! Im nas wiêcej tym weselej!
Hodowca Cebuli
Witaj.
Witaj. Widze ¿e nie tylko ja poszed³em na profil elektryka/informatyka... ;D
Mi³o mi ciê poznaæ i zachêcam do rozwijania umys³u .