Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Bêdzie sta³ przebrany za wielkiego wyatuowanego kolczyka do pêpka xD co¶ w tym jest
Teraz ponoæ jest specjalna substancja która wybija tusz spod skóry, nie wiem na ile to prawdziwe, tak mi opowiada³a moja instruktorka na nauce jazdy, a babka jest bardzo spoko. Ewentualnie laserem, ale to drogie i boli tak jak robienie tatua¿u.
A najlepiej to robiæ sobie tatua¿e przemy¶lane i na ca³e ¿ycie
Hodowca Cebuli
Skaryfikejszyn Modyfikejszyn, jak Popek. Tatua¿ ga³ek ocznych. Ta, listonosz, b³azen, forumowa maskotka któr± wszyscy tul± i ci±gn± za ogon i do tego promotor. Kocham was i siebie. <3
Ostatnio edytowany przez Klakier (2012-08-29 17:48:16)
Angua a sk±d ja mia³am wiedzieæ, ¿e mi tatuuj± co¶ czego mia³o nie byæ?
To by³a zmowa ojca z ciotk±.
Niee... Dobrowolnie posz³am i wg. tylko, ¿e jak tatua¿ masz robiony na plecach to raczej nie kontrolujesz tego co Ci tam bazgraj± bo wkoñcu nie widzisz swoich pleców.
Có¿ byli z siebie dumni bo stworzyli arcydzie³o! xD A ¿e i tak siê sta³o i siê nie odstanie to wola³am udawaæ, ¿e to mi³a niespodzianka. xD Chcieliby¶cie mieæ wytatuowany du¿y napis na plecach dru¿yny pi³karskiej/koszykarskiej? xD
Olimpio, nie potrafiê poj±æ jak Ci siê to uda³o ^^. Jednak zawsze mo¿na to " poprawiæ ". Chocia¿ w przypadku napisu mo¿e byæ to trudne. S± specjalne papki w stylu podk³adu co mog± zakryæ to dzie³o. Jednak nie wiem gdzie i za ile takie dziabarajstwo zakupiæ.
O ¿esz... nie¼le powaleni byli, pewnie siê ubawi³a¶ widz±c koñcowy efekt.. ja bym chyba takich zabi³a... koniecznie usuñ laserowo, ewentualnie id¼ do studia tatua¿u jak najlepszego, i tam zapytaj czy s± w stanie to przerobiæ, nie przejmuj siê krzywymi spojrzeniami, tatua¿y¶ci s± dziwni ale tak naprawde to spoko ludzie
Hodowca Cebuli
Oli! A jak± nazwê dru¿yny masz na plecach? Jedyna s³uszna gwiazda bia³a?
darakolius napisał:
Oli. Nó¿ + sok z cytryny... boli, ale dzia³a
Angua. Jakby siê kiedy¶ da³o to chcia³bym uzupe³niæ znowu swoje cia³o.
I kto¶ mi musi swastykê poprawiæ w koñcu xD
Po pierwsze - nie nó¿ tylko maszynke do tatua¿u z sokiem, bardzo ale to bardzo nie polecam, ból jakiego nie znacie....
Po drugie, wybacz ale mam nieco anarchistyczne podej¶cie do ¿ycia i ¿adnej swastyki nie tkne, jestem tolerancyjn± osob± ale rasistów, homofobów i innych uprzedzonych ludzi nie trawie...
PS mamy wspólnego znajomego ze Szczecina... Fajny z niego punk by³ do czasu a¿ zdradzi³ 3 dziewczyny i dostawa³ regularny wpierdziel od starych kumpli, wiêc ze strachu znalaz³ sobie starszych kolegów i z tego co wiem to trzyma siê z tzw Wyp³at± czyli Toba
Nie wiem ile w tym prawdy ale tak s³ysza³±m od wielu osób
Ostatnio edytowany przez Angua (2012-08-31 14:50:06)
Mam napisane wielkimi literami: AEL to jest dru¿yna cypryjska.
Samsara by³am, pyta³am. xD Powiedzieli mi ¿e s± dwie opcje: usuniêcie laserem gdzie to kosztuje parê tysiêcy albo zrobienie jeszcze wiêkszego tatua¿u który pokryje ten... A ten na plecach jest do¶æ spory wiêc lol... Naprawdê co¶ du¿ego musia³abym wybraæ. xD
I nie ubawi³am siê widz±c koñcowy efekt, by³am rozczarowana i wkurwiona.
Drogi Darakoliusie, ¿eby to jeszcze istnia³a prawica i lewica, wszyscy s³u¿± jednemu celowi : Okradaniu nas i gromadzeniu pieniêdzy pod swoj± dupe. Ludzie tacy jak Skini i Punkowie to pozosta³o¶ci jak jeszcze kto¶ my¶la³ o tym ¿eby by³o lepiej. A rz±d wie o tym i stara siê z tego jak najbardziej skorzystaæ, krótko - sprzedaje "fajne idea³y i pomys³y" Wiêkszo¶æ olewaj±c, spe³niaj±c jakie¶ jedne które¶ tego co mieli zrobiæ, systematycznie dymaj±c i Prawicowców i Lewicowców sprawnie szybko i skutecznie. Wiêc mam gdzie¶ te ró¿nice. Byle by dawaæ sobie ¿yæ nawzajem
darakolius napisał:
M³ody czy Abrams?
Jak s³ysza³a¶ o mnie to wiesz kim jestem.
Slysza³am o tobie do¶æ sporo, pewnie ci to pochlebi ale du¿o ludzi siê ciebie boi. Kojarze Abramsa z widzenia ale nic o nim nie wiem oprócz tego ¿e podobnie¿ niez³e fajerwerki robi, a niewiem kogo masz na my¶li pisz±c "m³ody"... Zreszt± niewa¿ne, im mniej o sobie wiemy tym lepiej, nie powinnam wgl zaczynaæ tego tematu ale trudno...
To nic osobistego ale mam nadzieje ¿e siê nigdy nie spotkamy - i na tym zakoñczmy temat bo nie dojdziemy do ¿adnego sensownego porozumienia.