Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Hej! Jestem początkująca i łatwo można się domyślić, że poszukuje nauczyciela. Szkolić mogę się w większości dziedzin, najbardziej interesuje mnie magia żywiołów ale chciałabym szkolić się też w innych dziedzinach. Proszę o pomoc, gg: 746070.
Wiem że samemu najlepiej się nauczyć. Ale ze mną bywa różnie, najgorzej jest mi się skoncentrować, i takie tam.
Też mam problemy z wyczuwaniem energii, no ale przecież jestem początkująca . ale różne wskazówki są mile widziane
Ked, załamujesz mnie :O Dziwne uczucie widzieć jak początkujący się rozwija na Twoich oczach... Nigdy nie mogę się do tego przyzwyczaić i nawet moich uczniów co są skończyli już szkolenie i są zaawansowanymi magami, traktuję jak początkujących i rozumiem ich irytację xD
NIE DORASTAJCIE TAK SZYBKO!!!! ;(
O Tobie Eteryk między innymi też mówię! Już wychodzisz spoza zakresu początkującego na średniozaawansowanego, sprawdzałam Twoją ochronę - na poziomie średniozaawansowanego...
Wierny użytkownik
Mogłabyś mnie coś poduczyć, ale bez ceremonii, coś w stylu sigili, servów, tak, że mógłbym robić to w ukryciu
Opiszę to na forum xD Wkońcu to forum jest tak jakby szkołą, nie? Ale sigille masz w dziale Magii Chaosu
A serva przecież stworzyłeś xD
O.o to chyba dobrze.
Wierny użytkownik
Chodziło mi o to, że np. przy tym nie trzeba jakiś rzeczy za bardzo, dodatkowo nie trzeba ceremonii, ołtarza, potrzebuję coś w tym stylu
Magia Wypowiedziana... Mhymmm... Bardzo silna magia, ale trzeba uważać co się mówi żeby komuś np. ręki nie złamać xD
Wierny użytkownik
Z jakieś podstawy masz? Ja głównie wszystko robię słownie, servy wszystkie bez wizualizacji, wysyłanie i drenowanie też
PS: możesz mi wysłać na pocztę lub przez gg
Ostatnio edytowany przez LordAnayami (2012-01-19 11:02:18)
Tak, ustne xD
Wierny użytkownik
Czekam na jakieś propozycje zna ktoś jakieś inne metody niż serv, sigil oraz psi bal, dren, które można robić bez przyciągnięcia niczyjej uwagi ?