Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Nie wiedziałem do jakiego działu wrzucić ten temat, jednak chyba najbliżej mu do medytacji. Jakiś czas temu, właściwie zanim zacząłem na dobre medytować, miałem na dysku całą listę nagrań autohipnozy, o ile można tak to nazwać. Znałem więcej autorów, na dzień dzisiejszy przypominam sobie niestety tylko jednego
http://www.adambytof.pl/free
Można tu znaleźć kilka darmowych nagrań, których autorem jest Adam Bytof. Jeśli macie podobne nagrania pomagające w relaksacji, wizualizacji, dźwięki synchronizujące fale mózgowe podzielcie się w tym temacie. A w przyszłości możemy założyć osobny temat z podręczną listą takich pomocy dla leniwych. Właściwie znalazłem jakąś 'suchą' listę autorów, których zbytnio nie znam. Trochę zajmie mi czasu, sprawdzenie każdego z osobna.
Co myślicie o tej formie rozwoju duchowego? Dodam od siebie, że to jak zestawienie książki z filmem. Takie nagranie jest bardziej przystępne dla kogoś, kto nigdy nie miał styczności z medytacją, o ile autor ciągle do nas mówi i instruuje nas.
Jak dla mnie to jest zbyt wielkie wspomaganie, jak przyjdzie co do czego nie będziesz umiał medytować bo sie nauczyłeś przy tym medytować.
A jak braknie tych nagrań?
Nawet sie nie wyciszysz, jak ktoś jest leniwy to niech się nawet za naukę magii nie bierze.
To tyle odemnie
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]