Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich jestem na tym forum nowy trafi³em tu w poszukiwaniu miejsca gdzie bym móg³ sie dokszta³caæ w¶ród grona ¶wietnych magów. Magi± zajmuje siê parê lat. G³ównie magia ¿ywio³ów i "magi± wypowiedzian±" ( z tego chcia³em siê g³ównie dokszta³caæ) oprócz tego chiromancja, i mitologi± s³owiañsk± a w wolnym czasie dokszta³cam siê z zielarstwa.
Ostatnio edytowany przez Wersal (2012-05-02 18:46:58)
Hodowca Cebuli
No siemanko.
No, no... Magia Wypowiedziana cholernie przydatna magia i bardzo potê¿na przy tym niebezpieczna bo trzeba uwa¿aæ na to co siê mówi.
No i fajnie, bo wkoñcu kto¶ siê zainteresuje legendami które piszê, ale nie piszê tylko s³owiañskich. O chiromancji za du¿o tutaj nie wyczytasz bo po prostu nie mamy na forum cz³eka który by siê t± dziedzin± zajmowa³ - choæ ja siê kiedy¶ zajmowa³am ale ma³o co pamiêtam.
A je¶li chodzi o zielarstwo to znajdziesz je w ma¶ciach i eliksirach. S± tam nie tylko receptury ale te¿ opisy i w³a¶ciwo¶ci ro¶lin. Mam nadziejê, ¿e bêdziesz siê tutaj dobrze i swobodnie czu³ przy tym gromadzi³ wiedzê któr± zamienisz w praktykê. Witamy na forum.
PS: Klakier co ju¿ nie hodujesz sa³aty? Przerzuci³e¶ siê na cebulê?
Oprócz tego co wymieni³em powy¿ej mam te¿ jakie¶ zdolno¶ci jasnowidza i potrafiê odczytywaæ emocje z twarzy ludzi.
Ostatnio edytowany przez Wersal (2012-05-02 20:11:39)
Hodowca Cebuli
Oli, sezon na sa³atê siê skoñczy³.
U¿ytkownik
Witaj Wersal.
Irbis siê tym nie zajmujê z tego co wiem i napisa³ tylko dwa posty o chiromancji.
Je¶li chodzi o odczytywanie z emocji to byæ mo¿e jeste¶ potencjalnym empat± najni¿szego poziomu - trzeba by³o by to rozwin±æ. Empatia ma o wiele wiêcej zastosowañ, chyba, ¿e po nich widaæ te emocje i ka¿dy jest w stanie je zobaczyæ to wtedy nie ma w tym nic magicznego. Empata bez problemu jest w stanie okre¶liæ jak siê czujê osoba nawet je¶li jej nie widzi, i po paru zamienionych s³owach tak prze¶wietla go¶cia, ¿e zna prawie wszystkie b±d¼ wszystkie jego cechy charakteru i intencjê.
Witam
Oli a sk±d wiesz ¿e siê tym nie zajmujê, to ¿e napisa³em tylko dwa posty to powód ¿e i tak nikt tego nie czyta.
Wow, serio? Bo bo tyle gadali¶my razem, du¿o mi mówisz i wg. my¶la³am, ¿e jakby¶ siê tym zajmowa³ to byæ mi wspomnia³.