Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Biblia Iz 57.13: „Gdy bêdziesz wo³aæ, niech ciê ocal± twe obrzyd³e bo¿ki! Ale wiatr je wszystkie rozwieje, wicher je porwie. Kto za¶ ucieknie siê do Mnie, posi±dzie ziemiê i odziedziczy moj± ¦wiêt± Górê.”
Jak wiêc wierzyæ Pismu ¦wiêtemu gdy¿ by³o interpretowane na tysi±ce sposobów, przekszta³cane na korzy¶æ Ko¶cio³a , obrzêdy Tworzone na podstawie Pogañskich by sk³oniæ do wiary wiêksz± rzeszê ludzi…
Tak wiêc, jak byæ Katolikiem, skoro Biblia zakazuje wiary w to co widzê, czujê s³yszê?
Da siê. Wiara w co¶ to te¿ moc, gdy¿ dobrze dobrane s³owa, sformu³owane zdania z konkretn± intencj± maj±ce w sobie uczucia s± zaklêciem… Wiara bywa podstaw± do osi±gniêcia sukcesu.
Wed³ug rodziny jestem Katoliczk± wed³ug siebie praktykantk±.
Kocham jednoczyæ siê z ¿ywio³ami, badaæ si³ê umys³u, tworzyæ amulety, sprawdzaæ ich dzia³anie tañczyæ na polanie w ¶wietle ksiê¿yca ach!
Taka mieszanka my¶li mam nadziejê i¿ znajdê tutaj wielu interesuj±cych ludzi, których przy³±cz± siê do dyskusji Przyznam, i¿ nie posiadam tak owej wiedzy ksi±¿kowej, raczej wiedzê przekazywan± z pokolenia na pokolenie. Byle by rodzinne pogl±dy a¿ tak nie gryz³y siê z waszymi Nie chcia³a bym na wstêpie zostaæ pogrzebana
Kto¶ gdzie¶ kiedy¶ powiedzia³, i¿ warto poszerzaæ swe horyzonty. Dzi¶ do³±czam do waszego grona sympatyków wiedzy „tajemnej” . Pozdrawiam!
Krew bywa si³±
Hodowca Cebuli
No elo, pis jou, siemano itd.
Propsy za avatar i ten, no siema.
Witam! Jak zobaczy³am temat mia³e¶ ju¿ u mnie plusa! Jak zobaczy³am tekst z pisma ¶wiêtego wystraszy³am siê, ¿e znowu bêd± nas nawracaæ, a potem zarobi³e¶ drugiego plusa. xD
Wiedza ksi±¿kowa jest... mhymm... wiedz± któr± mo¿na samej zdobyæ i jaka satysfakcja! xD
Tak wiêc, dobrze, ¿e masz pogl±dy i info z pokolenia na pokolenie. Dbaj o to i nie pozwól wyplemiæ, gromad¼ wiedzê, zamieniaj w praktykê i przekazuj dalej.
Czuj siê na forum jak u siebie w domu! Wszak Witchcraft ponoæ s³ynne przez rodzin± atmosferê.
Oj dziêkujê za komplement zaczerwieniê siê i zacznê przypominaæ buraczka…
Spokojnie, spokojnie nie walczê o Krzy¿! Hehe „…Moherowe berety panuj± na ¶wiecie moherowe berety…” Wybaczcie za piosenkê
U¿ytkownik
Witaj serdecznie. Czy ten kiciu¶ w awatarze jest Twój ?
Casjopeja, ten Ciciu¶ by³ moim podopiecznym. Jestem wolontariuszk± i czasami w domciu na przechowanie mam stadko zwierzaków
Super U¿ytkownik
Cze¶æ..
ciekawe. Z pokolenia na pokolenie. Wiêc jeste¶ dziedziczk± Prawdy i urodzon± czarownic±
Witaj
Nie trzeba mieæ rodziny magicznej ¿eby byæ urodzon± czarownic±...