Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Beza
sty 14, 2012 @ 19:47:03
Drogi Dajamanti. Opiszê Ci pewne zdarzenie , które dotyczy materializacji naszych pragnieñ czy potrzeb. Mam oczywi¶cie pytanie i pro¶bê o odpowied¼. Ale to za chwilkê.
Otó¿ , moja sytuacja finansowa i w ogóle bytowa fizycznie jest..no..jest jaka jest.
Przypomnia³am sobie Twoj± rozmowê z WJ i zabra³am siê do dzie³a.
Potrzebowa³am pieniêdzy. Bardzo. I tak sobie my¶lê : jak powiem “za du¿o” no to mo¿e byæ nie dobrze no bo “nie b±d¼ chamie chytry” , ale jak powiem za ma³o to wyjdzie , ¿e jestem zak³amana. Ok. Walnê³am 5.000. W³a¶nie tak jak napisa³am. Powiem tylko tyle , ¿e przy mnie i mojej wizualizacji i skupieniu Harry Potter wymiêka. Piêkne by³o to 5.000. Ono ¿y³o,u¶miecha³o siê do mnie. No mówiê Ci : cud absolutny. 15 minut. Tak jak mówi³ WJ.
Zrobi³am co mia³am zrobiæ. Z dnia na dzieñ robi³o siê coraz dramatyczniej. Zwrócili¶my siê o pomoc do osoby mieszkaj±cej za granic±. Nie odpisywa³a na smsy, nie by³o tego kogo¶ na facebooku. Robi³o siê coraz bardziej gor±co. Nagle jest odpowied¼. Mamy podaæ numer konta, Podajemy. Menager banku nie mo¿e dzia³aæ bo informacji jest za ma³o. Nam wydawa³o siê to..idiotyczne. Potem zrozumia³am,¿e to by³y informacje daj±ce mi znaæ,¿e by³am niedok³adna. Uzupe³niamy. Czekamy.Wp³ynê³o 500 AUD. Jestem zawiedziona,ale nie narzekam. Kryzys za¿egnany. Od wizualizacji do materializacji up³yn±³ tydzieñ.
Wczoraj mia³am taki dzieñ , ¿e bywaj± lepsze. Pojawi³y siê chwile zw±tpienia. Ale oczywi¶cie “za piêæ dwunasta” wszystko wróci³o do normy. Po³o¿y³am siê spaæ , ale nici ze spania. Zamknê³am oczy i zaczê³am prosiæ ¿eby kto¶ ze mn± porozmawia³,¿eby mi wyt³umaczono dlaczego , maj±c tyle dowodów na to , ¿e “kto¶” o mnie dba , poddajê siê zw±tpieniu. No i “kto¶” siê odezwa³. T³umaczy³. Zapyta³am o tê wizualizacjê. Us³ysza³am , ¿e przecie¿ wszystko by³o zgodnie z moim ¿yczeniem.
Ale przy tym zdaniu czu³am,¿e ten “kto¶”siê u¶miecha. Jeszcze chwilê sobie poszeptali¶my i podziêkowa³am. Nie spa³am ca³± noc.
Rano dozna³am ol¶nienia. Oczywi¶cie,¿e wszystko by³o tak jak chcia³am. Dosta³am 5.000 ale….centów!
I teraz moje pytanie-pro¶ba : czy móg³by¶ zapytaæ w moim imieniu swoj± WJ czy to moje ol¶nienie by³o w³a¶ciwe czy to moja nadinterpretacja?
I mam jeszcze jedno pytanie: poniewa¿ nie mam jeszcze wprawy w rozeznaniu czy to mówi do mnie mój szalony umys³ czy te¿ faktycznie by³ przy mnie ten “kto¶”,czy mo¿e ja bardzo chcê aby w³a¶nie tak by³o? Jestem wdziêczna,¿e w ogóle ze mn± porozmawiano,ale bojê siê , czy nie jestem zbyt pyszna my¶l±c ,¿e to w³a¶nie by³a ta Istota….
Pozdrawiam Ciê serdecznie
Dajamanti
sty 15, 2012 @ 15:31:24
Witaj Beza,
Jak my¶lisz, kto by³ przy Tobie gdy prosi³a¶ o pomoc? Twoje samopoczucie w momencie proszenia jest najwa¿niejsze.
Moja Kochana, wiedz ¿e od d³u¿szego czasu jestem w pe³ni zharmonizowany z Moim Lepszym Ja. Nawet Teraz. On i Ja jeste¶my jednym. Dlatego nie bêdê z “Nim” toczy³ dialogu, poniewa¿ jeste¶my tutaj razem i postaramy siê Tobie pomóc w tym komentarzu.
Wybrali¶my dla Ciebie kilka fragmentów z Twojego komentarza, proszê przeczytaj je jeszcze raz:
“Otó¿ , moja sytuacja finansowa i w ogóle bytowa fizycznie jest..no..jest jaka jest”.
“Potrzebowa³am pieniêdzy. Bardzo. I tak sobie my¶lê : jak powiem „za du¿o” no to mo¿e byæ niedobrze no bo „nie b±d¼ chamie chytry” , ale jak powiem za ma³o to wyjdzie , ¿e jestem zak³amana”
“Powiem tylko tyle , ¿e przy mnie i mojej wizualizacji i skupieniu Harry Potter wymiêka. Piêkne by³o to 5.000. Ono ¿y³o,u¶miecha³o siê do mnie. No mówiê Ci : cud absolutny. 15 minut. Tak jak mówi³ WJ”.
“Z dnia na dzieñ robi³o siê coraz dramatyczniej”.
“Wp³ynê³o 500 AUD. Jestem zawiedziona,ale nie narzekam. Kryzys za¿egnany. Od wizualizacji do materializacji up³yn±³ tydzieñ”.
” Wczoraj mia³am taki dzieñ , ¿e bywaj± lepsze. Pojawi³y siê chwile zw±tpienia. Ale oczywi¶cie „za piêæ dwunasta” wszystko wróci³o do normy”.
“Rano dozna³am ol¶nienia. Oczywi¶cie,¿e wszystko by³o tak jak chcia³am. Dosta³am 5.000 ale….centów”.
“Jestem wdziêczna,¿e w ogóle ze mn± porozmawiano,ale bojê siê , czy nie jestem zbyt pyszna my¶l±c ,¿e to w³a¶nie by³a ta Istota…”
—-
S± to fragmenty, nie tyle tego co dzia³o siê “wcze¶niej”, ale równie¿ to, co dziejê siê Teraz we wnêtrzu Twojej Istoty.
Co sta³o siê rano w momencie ol¶nienia? Wróci³a¶ z podró¿y. W chwili kiedy prosisz o pomoc, pomoc zawsze bêdzie Ci dana, w ró¿nych formach i kreacjach. Kiedy zasnê³a¶, Twoja Prawdziwa Istota, zosta³a zabrana na nauki wyja¶niaj±ce. Nauki te dotyczy³y twojego ¶wiadomego kierowania wyobra¼ni±, ku temu czego pragniesz. Podczas tej podró¿y, wyja¶niono Ci jak± istotn± rolê spe³nia czysto¶æ wyobra¼ni i intencji. Gdy wszystko zosta³o Ci przekazane, nie mog³a¶ zapamiêtaæ tej podró¿y, poniewa¿ wróci³a¶ do swojego cielesnego umys³u, który postara³ siê ukierunkowaæ Twoje my¶lenie w linearnych czasie. Kiedy powraca³a¶ do Cia³a, za¿±da³a¶ aby zapamiêtaæ wiedzê w koñcowym jej wyniku, dlatego zosta³a Ci ona objawiona w postaci tak zwanego “ol¶nienia”. Jest to impuls od Twojego Prawdziwego Ja do mózgu. Takie impulsy nazywamy: kontaktowaniem siê z Fizycznym Tob±. Aby odtworzyæ Tobie te nauki, opiszemy je jeszcze raz, z dok³adno¶ci± aktaln± form eterycznych, które ujrza³a¶.
Pierwsza zasada: “Na cokolwiek skierujesz swoj± ¶wiadom± koncentracjê, zadzia³a ona z tak± intensywno¶ci±, która jest zale¿na od czysto¶ci Twojej intencji”.
Druga Zasada: “Czysto¶æ intencji lub koncentracji, nastêpuje wtedy, gdy utrzymujesz niezachwian± koncentracjê tylko na jednej wizualizacji, z dok³adnym podaniem danych, przy wykluczeniu innych mo¿liwo¶ci, do czasu jej pe³nej manifestacji”.
Trzecia zasada: “Koncentracja, która trwa 15 minut lub d³u¿ej, pozwala na ujrzeniu fizycznych odpowiedników, w momencie TERAZ”.
Czwarta zasada: “Gdy po skoñczonej wizualizacji, wrócisz do fizycznej rzeczywisto¶ci, z przekonaniem ¿e: “nic siê nie zmieni³o”, rzeczywisto¶æ “inna” która by³a ju¿ w toku tworzenia, zostanie przekszta³cona w rzeczywisto¶æ Twojego przekonania, co jest równoznaczne z eliminacj± rzeczywisto¶ci wyobra¿onej”.
Pi±ta zasada: “W±tpliwo¶æ, zdenerwowanie i strach, tworz± rzeczywisto¶ci nie ukierunkowane z Twoj± ¶wiadom± wizualizacj±. Usuniêcie tych czynników, spowoduje przyspieszenie lub natychmiastow± manifestacjê, tego czego pragniesz”.
Szósta zasada: “Twoje Prawdziwe Ja, nie posiada ¿adnych ograniczeñ”.
—-
Sze¶æ zasad. Jedna nazwa: Tworzenie. Jeste¶ w stanie je zapamiêtaæ? To naprawdê wa¿ne.
Podsumujmy wszystkie zasady…
Podczas koncentracji, Twoja intencja [koncentracja] musi byæ czysta. Czysto¶æ intencji ma byæ zachowana, zarówno podczas koncentracji, jak i po. Wszelkie zanieczyszczenia, id± w parze z w±tpliwo¶ciami, strachem, zdenerwowaniem. Twoja intencja by³a czysta podczas koncentracji, ale “zabrudzi³a” siê po jej wykonaniu, z up³ywem kilku momentów w Teraz. Je¿eli wizualizujesz, rób to z samej pasji wyobra¿ania. Druga zasada g³osi, aby¶ poda³a wszelkie dane, dotycz±ce Twojego wyobra¿enia. B±d¼ jak najbardziej szczegó³owa. Je¿eli po koncentracji, pozwoli³a¶ sobie na odczucie w±tpliwo¶ci lub zdenerwowania, znajd¼ chwile na uciszenie twojej zewnêtrznej istoty. Pomedytuj 5 minut, nastêpnie wróæ do swojej wizualizacji, ale tym razem spraw, i¿ bêdzie jeszcze bardziej magiczna, ni¿ poprzednia. Zawsze jak wracasz do koncentracji na pragnieniu, postaraj siê aby, ka¿dy nastêpny “zabieg” by³ lepszy od wcze¶niejszego. Je¿eli uzyska³a¶ intensywno¶æ w³asnych odczuæ w stosunku do pragnienia, i nie doprowadzasz do jego “zabrudzeñ”, Twoja rzeczywisto¶æ zaczyna dostosowywaæ siê do wytycznych, ustalonych przez Twoj± wewnêtrzn± istotê. Jest to najwy¿szy poziom Tworzenia.
Pamiêtaj! Nigdy nie pozwól, do doprowadzenia wszelakich zabrudzeñ twojej szczerej, czystej intencji.
Jak my¶lisz, co by siê sta³o, gdyby¶ wyobrazi³a sobie stworzenie 5.000.000 z³otych? Twoje logiczne my¶lenie, zwane Ego, natychmiast ukierunkowa³oby Ciê w linearnym czasie i my¶leniu. A to spowodowa³oby pojawienie siê we wnêtrzu Twojej istoty uczucia w±tpliwo¶ci, zdenerwowania lub poczucia warto¶ci w³asnej. Dlatego najni¿szym poziomem tworzenia, jest: Tworzenie my¶leniem logicznym. Na tym poziomie równie¿ co¶ stworzysz, ale s± to “drobiny”, w stosunku do tego, co uzyska³aby¶ gdyby¶ przesta³a s³uchaæ swojego Ego, zachowuj±c wiarê i ca³kowit± pewno¶æ w dzia³anie tego procesu.
Twoja Prawdziwa Istota jest nieograniczona, dlatego nie istnieje “przesadzenie” w stosunku do pragnieñ.
Mo¿esz mieæ wszystko to, na czym w sposób czysty zaczynasz siê skupiaæ. Nigdy nie przesadzasz, gdy zaczynasz tworzyæ najbardziej niemo¿liwe, zwariowane, nieograniczone pragnienia. Kiedy skupisz siê na nich w sposób czysty, zachowuj±c czysto¶æ i wiarê równie¿ po koncentracji, Twoja rzeczywisto¶æ zaczyna stopniowo dostosowywaæ siê do Twoich pragnieñ.
Je¿eli po drodze, dostrze¿esz ¿e nie¶wiadomie “zabrudzasz” Twoje intencje w±tpliwo¶ciami, pomedytuj i wróæ do swojej koncentracji, ale tym razem spraw, aby by³a wspanialsza od wcze¶niejszej.
Co by siê sta³o, je¿eli w sposób czysty skoncentrowa³aby¶ siê na pragnieniu, i¿ mieszkasz w piêknej du¿ej willi? Czy ona automatycznie, wskoczy³aby na miejsce twojego mieszkania? Nie. Wiêc co dalej? Twoja intencja zapu¶ci³a system korzeni i gdy podtrzymasz j± w sposób czysty w Twoim umy¶le, ona z dnia na dzieñ bêdzie rozrastaæ siê, niczym piêkny, owocny krzew. Twoje jedyne zadanie, to podtrzymywanie czystej intencji , stale podlewaj±c i pielêgnuj±c swoj± ro¶linê, a¿ pewnego dnia, przegl±daj±c stronê internetow±, napotkasz na projekt willi, który wcze¶niej zobaczy³a¶ w swoim wyobra¿eniu. Wiedz, ¿e nie jest to przypadek. Twój wspania³y krzew, zacz±³ wypuszczaæ p±czki. Jeste¶ zadowolona, rozkoszujesz siê piêkn± form± p±czków z twojej ro¶liny i z dnia na dzieñ, widzisz jak ten wspania³y krzew, w postaci Twojej intencji, ro¶nie do swojej pe³nej dorodno¶ci. Gdy w sposób wrêcz “cudowny” dowiadujesz siê i¿ wygra³a¶ na loterii znaczn± sumê pieniêdzy, lub dosta³a¶ z innego ¼ród³a, wiedz ¿e s± to p±czki twojego krzewu, zmienione w kwiaty. Szukasz grupy osób, która zajmie siê budow± domu. Kwiat staje siê owocem tylko wtedy, gdy Twoja wyobra¿ona willa, stoi ukoñczona dok³adnie tam gdzie chcia³a¶. A ty rozkoszujesz siê widokiem swojego stworzenia tak, jakby¶ spo¿ywa³a smaczny owoc z Twojej plantacji.
Kiedy podcinasz korzenie swojej ro¶linie? Kiedy doprowadzasz do “zabrudzeñ” intencji, przyjmuj±c w±tpliwo¶ci, zdenerwowanie lub strach, od Twojego Ego. Gdy w±tpliwo¶ci bêd± znacznie przewa¿aæ od utrzymywania czystej intencji w ci±gu dnia, twoja ro¶lina przestania byæ podlewana i uschnie. W takiej sytuacji, twoja rzeczywisto¶æ nie zostanie dostosowana do rzeczywisto¶ci wyobra¿onej.
A wiêc odpowiadaj±c na Twoje pierwsze pytanie: Tak, Twoja interpretacja, czy te¿ ol¶nienie by³o prawid³owe. Zawsze dostajesz to, co ¶wiadomie lub nie, stworzy³a¶. A wiêc w ci±gu dni, Twoja intencja stopniowo ulega³o “zabrudzeniu”, wiêc dosta³a¶ niejasny wynik. Pamiêtaj o tym!
Odpowiadaj±c na Twoje drugie pytanie: G³os lub uczucie, które pojawia siê wewn±trz Twojej istoty, nie zawsze bêdzie dla Ciebie pomoc±. Tutaj musisz byæ ¶wiadoma rad które dostajesz od swojego natrêtnego ego, a Twojego Prawdziwego Przewodnika. Ego zawsze spróbuje Ciê ograniczaæ. Zawsze. Jego rady s± ulokowane w linearnym i logicznym my¶leniu, co mo¿e spowodowaæ pojawianie siê dyskomfortu emocjonalnego, w stosunku do rzeczy, wydarzeñ lub osób. Gdy s³uchasz swojego Prawdziwego Ja, odczuwasz wyra¼ne rozlu¼nienie cia³a i wspania³e samopoczucie. Wyciszaj zewnêtrzny umys³ medytacj± jak najczê¶ciej, tak aby¶ mog³a us³yszeæ swoje prawdziwe “niezanieczyszczone” Wnêtrze. Pamiêtaj równie¿ o Tym.
Z Mi³o¶ci±.