Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Nowy u¿ytkownik
Czy jest mozliwosc stworzenia serwitora dla innej osoby? Nigdy nie probowalem tego robic a przydalby sie taki "Dobry duszek", ze tak go nazwe. ;P
Jasne, ¿e jest mo¿liwo¶æ.
Nowy u¿ytkownik
I mo¿e jest kto¶ chêtny?? S³ysza³em, ¿e za wró¿by itd powinno siê p³aciæ tylko grosz, ¿eby siê spe³ni³y Ale pewnie móg³bym co¶ "wysup³aæ" Tylko nie jestem pewien "zadania" dla serwitora.
OK, nikt siê nie zg³asza, szkoda.
Ostatnio edytowany przez Olimpia (2012-09-08 07:54:47)
U¿ytkownik
Servitor to nie takie "hop siup". Nie unicestwiony mo¿e Ciê opêtaæ, zabiæ, wiêc ka¿dy raczej woli sam sobie zrobiæ.
Dlatego najlepiej od razu zaprogramowaæ mu autodestrukcjê.
Sêk w tym, ¿e raczej nikt nie lubi jak kto¶ siê nim wyrêcza zw³aszcza ¿e mo¿e sam sobie zrobiæ, a nie mieæ od razu podane na talerzu.
Amorte,
Z tego co mi wiadomo, by³em jedyn± znan± mi osob±, która robi³a servitory dla innych ludzi. W sumie dziwne.
Technicznie rzecz bior±c, zrobienie servitora dla kogo¶ jest proste - wystarczy podczas tworzenia zakodowaæ mu mo¿liwo¶æ przyjmowania komend od innej osoby.
Ja z regu³y rozró¿niam dwa byty podczas tworzenia "twórca" oraz "nosz±cy" albo u¿ytkownik.
O¶wiecony napisał:
Servitor to nie takie "hop siup". Nie unicestwiony mo¿e Ciê opêtaæ, zabiæ, wiêc ka¿dy raczej woli sam sobie zrobiæ.
Uprasza siê o niepowtarzanie k³amliwego be³kotu rozpowiadanego przez dziwnych ludzi bez uprzedniego sprawdzenia go.
Olimpia napisał:
Dlatego najlepiej od razu zaprogramowaæ mu autodestrukcjê.
Sêk w tym, ¿e raczej nikt nie lubi jak kto¶ siê nim wyrêcza zw³aszcza ¿e mo¿e sam sobie zrobiæ, a nie mieæ od razu podane na talerzu.
Dla odmiany, chcia³bym aby choæ raz kto¶ mi co¶ poda³ na talerzu.
lukasz1812 napisał:
I mo¿e jest kto¶ chêtny?? S³ysza³em, ¿e za wró¿by itd powinno siê p³aciæ tylko grosz, ¿eby siê spe³ni³y
Kto¶ ciê straszliwie ok³ama³.
Ostatnio edytowany przez Evander (2012-09-08 11:08:34)
A ja bym chcia³a gwiazdkê z nieba.
Niestety na wszystko powinno sobie zapracowaæ, zw³aszcza w magii.
Evander masz racjê tê¿ chcia³ bym aby kto¶ choæ raz poda³ mi co¶ na talerzu.
Lukasz1812 przyda³ by siê taki dobry duszek i mnie.