Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witam wszystkich, jestem Grega Magię praktykuję już jakiś czas, potrafię posługiwać się wahadełkami, odprawiać egzorcyzmy, czaruję talizmany, umiem parę ćwiczeń z telekinezy (to obecnie cały czas ćwiczę), interesują mnie też runy, telepatia, ćwiczę świadome sny i zaklęcia.
Dodam też, że czerpię dużo energii przez medytację (wampiryzm energetyczny).
Mam nadzieję, że spodoba mi się tutaj na forum
Pozdrawiam
Witaj! No, no jestem pod wrażeniem posiadania takiej cierpliwości do ćwiczeń telekinezy...
Również mam nadzieję, że spodoba Ci się tutaj, i zostaniesz aż po wieki. xD (uwięzimy Cię, uzależnimy od siebie a potem wypierzemy Ci mózg i wykorzystamy Cię w niecnych celach!)
PS: Ja już Twoje przywitaj się czytam drugi raz, pierwszy raz był we śnie. Mam deya vu. xD
witaj xD
fajne zainteresowania. Opowiedz coś więcej o swojej pracy z telekinezą xD
Co do telikinezy to na razie potrafię poruszać kartkę papieru zawieszoną na szpilce (popularne ćwiczenie) i poruszać małe przedmioty zawieszone na sznurku/nitce. Obecnie cały czas to ćwiczę...najważniejsza jest koncentracja.Przed wykonywaniem ćwiczeń, zazwyczaj pobieram sporo energii. Próbuję poruszać przypadkowe przedmioty, ale to już nie takie proste i rzadko się udaje.
Po zgłębieniu tematu, Przede wszystkim szacunek dla Twojego taty, który zajmuje się od wahadełka po magię zawodowo.
Dla mnie i dla większości Forum jesteś postrzegana jako urodzona czarownica. Witaj jeszcze raz, tym razem we właściwym miejscu xD
Witajcie
Co do taty...to potrafi się posługiwać wahadełkiem itd ale czy zawodowo to bym nie powiedziała. Ma predyspozycje magiczne, ale słabo z nich korzysta
Edit : Co do mnie, to do nazwania mnie "czarownica" jeszcze sporo brakuje, cały czas się uczę i jeszcze nie wszystko umiem więc wstrzymałabym się z tym pojęciem, ale dziękuję
Ostatnio edytowany przez grega (2012-08-05 10:18:43)
I właśnie taka postawa już czyni Cię lepszą kandydatką na takie miano niż nie jednego początkującego. W ogóle co do miana - nie musisz być aż tak skromna - praktykujesz magię - z tego co wiem lepiej u Ciebie z praktyką niż z teorią. Uzupełniaj wiedzę, praktykuj i nazywaj się czarownicą. Bo bez wątpienia już nią jesteś.
Również dziękuję, ale jednak uważam, że powinnam wiedzieć jeszcze więcej o magii Co do teorii, to stwierdziłam, że nie muszę się jej chyba specjalnie uczyć, bo przychodzi ona sama wraz z wnioskami z działań praktycznych
Użytkownik
Witaj i tu Grega
Witam cię...