Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Zapytam krótko zwięźle tak jak w temacie. Co myślicie o Dynamo ?, to ten koleś co robi sztuczki magiczne na programie "Więcej niż magia" chyba na Discovery chodzi.
Nie znam kolesia, ale jak robi sztuczki to, to raczej prawa magia nie jest. xD Zwykła iluzja.
Poza tym? Uważam, że jest przystojny. A co mogę powiedzieć o charakterze? Koleś jest uparty, kocha seks i niezły kombinator z niego, taki przyjemniaczek, jest też poniekąd egoistą.
Hodowca Cebuli
Dajcie mi tą czapkę! <3
Wiedziałam, że Ci spodoba. xD
A ja patrząc w jego oczy czuję coś... jakby to opisać coś dziwnego.
Ale żeś to opisał. xD Nie ma co. xD Ma coś w oczach, ale nie chce mi się wysilać co to dokładnie jest - mam masę odpisywania na forum i na gg a mi wilk1610 już zasnął na krześle (nie możemy spać bez siebie).
No o to mi chodziło mówiąc, że przyjemniaczek i kombinator w dodatku babiarz z niego straszny...
Ma mocną przewagę ognia w swoim charakterze.
A ja tam nawet za ładne oczy bym go spalił. Właśnie tak ludzie widzą teraz magie, m.in. dzięki takim jak on. Brawa i niech skwierczy na stosie. Chociaż raz kościół miał dobry pomysł.
Ja, w kontraście do Emrysa, uważam, że tacy ludzie są potrzebni. Podczas takiego przedstawienia można zakosztować miłego zaskoczenia, fajnie jest popatrzeć. Zwykła szara masa uważa, że robi coś niepojętego, abstrakcyjnego. Tacy magikowie wprowadzają trochę tajemnicy do tego szarego świata.
http://www.youtube.com/watch?v=sb7E5zRU9BQ
ja to zobaczylem by ocenic kolesia i powiem wam ze mozna zasugerowac, ze wszystko co robi to iluzja, jednak nie ktore ze sztuczek to chyba wiecej jak iluzja, tym bardziej, ze pracuje w terenie.
Są rzeczy które po prostu muszę zostać ukryte, czym by była magia gdyby każdy ją praktykował? Czym by była gdyby została udowodniona? Następny Hitler by się znalazł i taki finish. Poza tym to co on robi, to jest iluzja, gdyby faktycznie pokazywał magię czekały by go niezłe konsekwencje. Znajomy wilka1610 popisywał się swoimi zdolnościami i? Stracił dar, osobiście też tak miałam kiedyś z czymś i nigdy tego nie odzyskałam i nie odzyskam - nie popisywałam się, - po prostu zostałam zmuszona przez ojca żeby tego czego użyła do własnych egoistycznych celów.
PS: Hitler był okultystą, na powitanie zawsze był gest który tak naprawdę jest Powitaniem Północy zaś swastyka to skrypt runiczny i swastyka była znana już dawno, dawno zanim pojawił się Hitler na świecie. Są podania, że Hitler był właścicielem tzw. Włóczni Przeznaczenia - włóczni którą przebito pierś Jezusa, jej właściwości? Każdy ją ma PRZY SOBIE jest niepokonany.
Nie znam faceta, ale wzrok ma nieobecny. Jakby nie patrzył na świat materialny, tylko gdzieś indziej. Nie wiem, czy głębiej, czy co, ale z pewnością coś w sobie ma. I to też pewnie ma znaczenie jeśli chodzi o ludzi oglądających go...
He he... "przyjemniaczek" to dobre słowo.
P.s. Nie słyszałem o tej włóczni. A co do swastyki Hitlera, to istnieje teoria, że wojna skończyła się jak skończyła i w końcu został pokonany, bo odwrócił ramiona i zmienił tym samym znaczenie. "Poprawna" swastyka ogólnie symbolizowała ruch słońca i ciał niebieskich, a w kulturach wschodnich była symbolem szczęścia, odrodzenia i pomyślności. Ale jak wiadomo, to tylko domysły. Mimo wszystko historię i tak piszą zwycięscy...
Wierny użytkownik
Historię pisze system, piszą ją Dyktatorzy. Hitler był okultystą i wiele w tej dziedzinie dokonał. Wiele jego wynalazków jest pozakrywane cieniem tajemnicy. Można się o tym dowiedzieć w Ręce precz od tej książki Van Hellsinga.
Hodowca Cebuli
A jak na moje typ się po prosty porządnie zjarał... A wy tu rozkminiacie jak siedmiu krasnoludków nad śpiącą królewną śnieżką.