Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Nowy u¿ytkownik
Jak wy¿ej szukam nauczyciela jestem cos potrafie i amatorem nie jestem mimo to dalej uznaje sie za poczatkujacego.Wszelkich zainteresowanych prosze o kontakt gg: 38763246
Wiêc teraz ciê troszku u¶wiadomiê ¿e od tak siê nikt chêtny do uczenia nie zg³osi lecz jak bardzo chcesz zawsze mo¿e po prostu do kogo¶ z bardziej do¶wiadczonych z forum napisaæ o poradê i raczej powinni ci odpowiedzieæ
Nowy u¿ytkownik
Hmm ma to sens narazie jade na oboz ale za 10 dni chetnie bym sie zaczol uczyc sie wreszcie czegos nowego
Ostatnio edytowany przez Rakszajama (2012-07-13 17:45:16)
Nowy u¿ytkownik
Leczyc,Ogrzewac czesci ciala i jak i cale,skupiac energie i chyba walczyc w astralu choc z tym to srednio dziwnie jest
Hm... Nie b±d¼my tacy pewni xD Ró¿ni siê kandydaci trafiaj±
Wiesz Custo - z tego co wymienia³ mo¿na wywnioskowaæ ¿e wrêcz musi umieæ medytowaæ. A je¶li nie to leje wodê...
Swoj± Drog± Konidziu - mia³em to samo napisaæ ale chcia³em zobaczyæ jak to dalej siê potoczy.
Brawo za spostrzegawczo¶æ. :]
Ostatnio edytowany przez Emrys (2012-07-14 18:41:45)
Eh zobaczymy po¿yjemy wszystko siê oka¿e dopiero jak siê zwróci do jednego konkretnego po porady i instrukcje .
Ostatnio edytowany przez konidziu (2012-07-15 08:53:06)
Je¿eli Nie mia³e¶ trudnego ucznia lub przypadku to jeszcze mnie Nie mia³e¶ <lol>
Zgadzam siê!!!!! Oj zgadzam siê! Sama uczy³am Eteryka! I przy nim zawsze mi rêce opada³y! xD
Tylko Nie wspominaj prosze o akcji ratunkowej
We¼ mnie nie wkurwiaj przypominaniem o tym! xD Na pewno ju¿ wiêcej do astrala z Tob± nie wyjdê! A jak Ciê zobaczê to bêdê spierdalaæ szybciej ni¿ hmmm... ni¿ wszystko! xD
¯yczê powodzenia:D