Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Nowy użytkownik
Jak wyżej szukam nauczyciela jestem cos potrafie i amatorem nie jestem mimo to dalej uznaje sie za poczatkujacego.Wszelkich zainteresowanych prosze o kontakt gg: 38763246
Więc teraz cię troszku uświadomię że od tak się nikt chętny do uczenia nie zgłosi lecz jak bardzo chcesz zawsze może po prostu do kogoś z bardziej doświadczonych z forum napisać o poradę i raczej powinni ci odpowiedzieć
Nowy użytkownik
Hmm ma to sens narazie jade na oboz ale za 10 dni chetnie bym sie zaczol uczyc sie wreszcie czegos nowego
Ostatnio edytowany przez Rakszajama (2012-07-13 17:45:16)
Nowy użytkownik
Leczyc,Ogrzewac czesci ciala i jak i cale,skupiac energie i chyba walczyc w astralu choc z tym to srednio dziwnie jest
Hm... Nie bądźmy tacy pewni xD Różni się kandydaci trafiają
Wiesz Custo - z tego co wymieniał można wywnioskować że wręcz musi umieć medytować. A jeśli nie to leje wodę...
Swoją Drogą Konidziu - miałem to samo napisać ale chciałem zobaczyć jak to dalej się potoczy.
Brawo za spostrzegawczość. :]
Ostatnio edytowany przez Emrys (2012-07-14 18:41:45)
Eh zobaczymy pożyjemy wszystko się okaże dopiero jak się zwróci do jednego konkretnego po porady i instrukcje .
Ostatnio edytowany przez konidziu (2012-07-15 08:53:06)
Jeżeli Nie miałeś trudnego ucznia lub przypadku to jeszcze mnie Nie miałeś <lol>
Zgadzam się!!!!! Oj zgadzam się! Sama uczyłam Eteryka! I przy nim zawsze mi ręce opadały! xD
Tylko Nie wspominaj prosze o akcji ratunkowej
Weź mnie nie wkurwiaj przypominaniem o tym! xD Na pewno już więcej do astrala z Tobą nie wyjdę! A jak Cię zobaczę to będę spierdalać szybciej niż hmmm... niż wszystko! xD
Życzę powodzenia:D