Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Użytkownik
Od kiedy pamiętam zawsze wierzyłam w magię i się tym interesowałam. Potrafiły mi się dosyć dziwne rzeczy przytrafiać (albo i nie bo czasami to może była moja wyobraźnia... ciężko mi to stwierdzić ^U^). Jakieś 2 tygodnie temu przypomniałam sobie o OOBE. Dowiedziawszy się dokładniej na czym to polega zaczęłam dążyć do wyjścia z ciała (do teraz mi się to nie udało XD). Ostatnio rozmawiając z moją przyjaciółką o OOBE zeszłyśmy na temat magii. Po niedługim czasie zaczęłam co nieco szukać na ten temat w internecie i tak przypadkiem trafiłam na to forum (dziękuję ci google < 3). Pomyślałam sobie: "Nareszcie coś dla mnie~!". Od kiedy przeglądam to forum to czuję, że nareszcie znalazłam to czego szukałam przez całe życie.
Taka mała historyjka na wstęp. ^ ^ A tak do rzeczy to nazywam się Wiktoria i mam prawie 16 lat. Interesuję się różnymi rzeczami, ale poza duchami, magią itd. to głównie muzyką się pasjonuję. Jestem niestety dosyć nieznośną osobą i zadaję często dużo pytań bez jakiejś potrzeby i ciężko mi się komunikuje z innymi ludźmi. Dlatego trochę też niepewnie się czuję pisząc tutaj czy aby nie zostanę zbanowana pierwszego dnia tak jak ostatnio było na poprzednim forum bo pisałam takie głupoty, że nawet chcieli mnie 2 razy zbanować T>T. Być może za dużo piszę, ale jak już się dorwę do klawiatury to piszę i piszę i się opanować nie mogę XD. Mam nadzieję, że nikogo nie zamęczę na śmierć swoim bytem tutaj na forum. I przy okazji życzę dobrej nocy ^ ^
Sława. I nie martw się bo "Kto pyta ten nie błądzi"(chyba).
Czyżby "pegasister" :3 ? Brohoof /) . Ale dobrze, miło wiedzieć o Tobie to i owo, ja osobiście lubie się kłócić, NIGDY nie uciekam z kłótni ze skulonym ogonem, zawsze próbuję argumentować swoje racje, jak już masz zasypywać kogoś pytaniami, to nie mnie bo ja osobiście też jestem zielonym a jedyne moje osiągnięcia to opanowanie medytacji (Nie ma prawie nic do opanowania ) no i to że byłem już stopą w Astralu ale niestety spanikowałem
Hej.. o ile z sensem to pisz ile chcesz, bo myślę, że może być ciekawie
Aloha ! < odtańcuje powitalny taniec w kiecce z liści >
Hodowca Cebuli
No siemano, poniaki zawsze na propsie.
Użytkownik
Nie wiedziałam, że niektórzy tak reagują na mój awatar O.o. Dobrze wiedzieć ^ ^
Kucyki są słodkie <3 Im nas więcej tym weselej forumowicze! (Oprócz Wyatt'a, jego "zniknięcie" wyszło wszystkim na dobre )
My Little Pony... I zapadł ponury mrok i czarna aura... Właśnie przybył czarny nieprzyjaciel poniaczy!
A tak nie na marginesie witoj.
Cześć.
Administracja poprzednich for musiała być wredna. Nie zauważyłem w twoich postach nic szczególnie irytującego, ani czegoś, za co można wlepić bana.
Użytkownik
To dobrze ^ ^. Od razu poczułam się lepiej i znowu świat wydaje mi się piękny i kochany <3. Dziękuję~! \(^.^)/
Użytkownik
Nie wiem, ale jak przeczytałam to co napisałeś to wywołało to ogromny uśmiech na mej twarzycce *U* Poza tym lubię takich ludzi (pytanie się rodzi kogo nie lubię bo lubię wszystkich a nie potrafię na dłuższą metę nienawidzić... to chyba taka moja wada ^ ^) A regulamin cały przeczytałam wiec znam zasady i się staram do nich stosować ^>^ Ktoś jeszcze się ze mną przywita czy to całe już zgromadzenie forum? XD
Użytkownik
Witaj VictoriaFelixBlack