Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witajcie nazywam siê Kamil mam 16lat. Magi± interesuje siê od 14 roku ¿ycia . Bylem u¿ytkownikiem forum astralworld ju¿ nie istniej±cego jego upadek tego forum spowodowa³ ze moja przygoda z magi± skoñczy³a siê na paru transach zrobieniu jednego psiballa . Jestem Rodzimowierc± moja pozwala wrêcz zachêca do praktykowania.S³ucham Metalu i Post-Hardcoru trochê Metalcoru. Co zamierzam osi±gn±æ przy pomocy tego forum. Opanowaæ dobrze inwokacje z demonami (w mojej religii demony tylko niektóre s± szkodliwe ) Po³±czyæ siê z ¿ywio³ami zrobiæ obie zestaw run i nauczyæ siê z nich czytaæ . Opanowaæ w miarê sprawny sposób telekinezê i ogólnie rozwin±æ siê duchowo. Nie opisze wszystkich moich celi poznacie je w miarê mojego przebywania na forum . Dziêkujê za uwagê .
Hej!
Niektóre demony nie tylko nie s± szkodliwe ale i przyjazne.
PS: Co z tym astralworld? -_-' To ju¿ jego drugi upadek...
Ello...Wiele demonów jest przyjaznych:)
Demony nie tylko s± szkodliwe, to tylko propaganda ko¶cio³a katolickiego. Ale witam Ciê z otwartymi ramionami. :3
Niektóre s± bardzo szkodliwe. Demony s± jak ludzie albo Ci flaki wypruj± albo bêdzie ok.
Witam a mnie ciekawi - co tak mlodych ludzi fascynuje w "magii" i czego szukaja ? Oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi ale pamietac nalezy ze - wszystko w zyciu ma swoje plusy i minusy.... magia tez. I ze nie jest ona jedynym srodkiem rozwiazywania problemow zyciowych. Nie mozna w zyciu czegos "obejsc na skroty" za pomoca magii. Poza tym- wszystko ma swoja cene. To tak ogolnie. Pozdrawiam
Wspó³praca z demonami wychodzi na dobre, gdy umiecie siebie nawzajem odpowiednio dobraæ. A charaktery ró¿norodne, wiêc jest co podziwiaæ. Witaj
Hodowca Cebuli
Amber napisał:
Witam a mnie ciekawi - co tak mlodych ludzi fascynuje w "magii" i czego szukaja ? Oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi ale pamietac nalezy ze - wszystko w zyciu ma swoje plusy i minusy.... magia tez. I ze nie jest ona jedynym srodkiem rozwiazywania problemow zyciowych. Nie mozna w zyciu czegos "obejsc na skroty" za pomoca magii. Poza tym- wszystko ma swoja cene. To tak ogolnie. Pozdrawiam
Skoro siê tym ciekawi, to niech praktykuje. Magia nie ma ograniczeñ wiekowych...
Trochê stereotypowo to ¿e jestem m³ody to nie znaczy ¿e che wykorzystywaæ magiê . Po prostu w przysz³o¶ci chcia³bym zostaæ wo³chem (kap³anem, magiem mojej religii ) a praktyki magiczne mi nie zaszkodz± . Chcia³bym opanowaæ telekinezê ale ja siê w niedziele spytam Walesa o to co mam czyniæ w magii by byæ w przysz³o¶ci dobrym wo³chom , to jest mój cel a je¶li chodzi o to to co tracimy przez magie je¶li ona ma swoj± cenê wiem , ze niesie ze sob± niebezpieczeñstwa i wyczerpuje i wymaga dyscypliny ale co tracimy?
Klakier )) przeciez wiesz, ze jestem "stara" Wiedzmuszka i swoimi wypowiedziami lubie naklaniac ludzi do zadawania sobie pytan i odpowiadania na nie dla samych siebie To bardzo dobrze jesli czlowiek wie CZEGO chce od zycia. Czasami dojscie do prostych prawd zajmuje troszke czasu. Oczywiscie, ze w Magii nie ma ograniczen wiekowych, niemniej jednak wiek czesto wiaze sie z wieksza "swiadomoscia" ale to tez nie jest zasada, bo spotkalam wielu mlodych ludzi niezwykle "dojrzalych psychicznie" jak na swoj wiek. VerumPL zycze powodzenia