Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Cóż. To po pierwsze po drugie, jasnowidzem nie jesteś. Wszystko zależy od niego. A on nie jest jedynym człowiekiem z taką wiedzą. Nie łam się.
Cóż konidziu zna się na magii do tego jest vip'em z tego co słyszałem to też satanistą (albo mi się zdaje) więc nauki nie potrzebuję, a jamael1995 jest wtajemniczonym możliwe że na równi ze mną w sile więc go za dużo nie nauczę. Emrys jak chciałeś mnie przepytać to wystarczało powiedzieć wprost.
Decyzja należy zawsze do Ciebie Nie nazwałbym tego przepytaniem. Jestem ciekaw Twoich metod i wiedzy. Zwykła ciekawość. Więc jeśli tylko znajdziesz czas...
Hedin
Moc nie jest zależna od wiedzy, nekromantą też nie jestem jestem za to wędrowcem wiedzy chętnie nauczę się czegoś nowego.
schadow napisał:
cóż konidziu zna się na magii do tego jest vip'em z tego co słyszałem to też satanistą (albo mi się zdaje) więc nauki nie potrzebuję, a jamael1995 jest wtajemniczonym możliwe że na równi ze mną w sile więc go za dużo nie nauczę. Emrys jak chciałeś mnie przepytać to wystarczało powiedzieć wprost.
Jamel1995 jest początkujący...
Hedin
Ale obeznany w niektórych systemach innym nieznanych.
W nie cały miesiąc? :O Uważaj. Mój uczeń jak zajął się magią krwi, znał parę technik i myślał że już jest zaawansowany a potem musiałam zbierać ekipę żeby mu pomóc xD
Też radziłbym uważać. Zwłaszcza że wiem na czym stoisz. A z podstaw to raczej ciężko. Jeden system magiczny nic Ci nie da.
Hedin
Wierzcie mi nie użyje tego zbyt wcześnie a po drugie czytałem o nekromancji a po trzecie bardziej mnie interesuje mnie bardziej magia zwierząt.
Moim zdaniem jesteś trochę zbyt zachłanny, zbyt pewny siebie. Dobrze wiesz że nie ma nic od razu. A nawet nad podstawami trzeba dużo popracować
Hedin
Pokora nigdy nie była moja zaletą i przy okazji przepraszam za swoje zachowanie.
Czyli po prostu dałem się zwieść jego wiedzy...
Jamael uczy się u mnie. Z tego co wiem. Nie toleruję, i nie lubię jak ktoś mnie dubluje. Więc chyba problem rozwiązany?
Hedin
Wież mi wiedza jest potęgą, którą zdobywam od 5 lat na temat magii szedłem ścieżkami niedostępnymi dla niektórych brnąc w nie nieomal nie przypłaciłem tego utratą zdrowego myślenia, lecz udało się znalazłem wiedzę tak rzadka że prawie niemożliwą.