Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Jako że chciałbym wrócić do ,, dawnej świetności " - co jest powodem dla którego jestem na tym forum, pomyślałem że dobrym pomysłem byłoby znalezienie ucznia/uczniów którym mógłbym pomóc nabyć doświadczenie i wiedzę z zakresu magii. Nie będę się reklamował - dodam jedynie że jakiś czas temu miałem sporą grupkę uczniów, a nawet własne forum które niestety z różnych powodów nie przetrwało. Olimpio myślę że możesz potwierdzić
Numer GG podałem na profilu.
Pozdrawiam
Emrys
Cześć Może ja się skuszę, bo przydałby mi się jakiś nauczyciel. Sama się zabieram co jakiś czas za ćwiczenie ale jak sama coś tam próbuję, to brakuje mi motywacji, wskazówek i czasu. Ale może pod wpływem nauczyciela włożyłabym więcej wysiłku w naukę ;D
No ba! Emrys jest naprawdę dobry ^^ Jak miałam jakiś kłopot zawsze pisałam do niego ^^ Podeśle Ci paru moich uczniów bo się nie wyrabiam ^^
Nie tylko Ciebie
Wierny użytkownik
Ja mógłbym też się coś od ciebie dowiedzieć (gg 670441)
Kiedyś bardzo dużo medytowałam, dzięki temu robiłam wiele niezwykłych rzeczy podczas medytacji stawałam się coraz bardziej silniejsza i lepsza. Niestety padłam ofiarą Wampira energetycznego, nie wiedziałam o tym ponieważ nie miałam mentora. Sama wszystkiego się uczyłam, niestety ten wampir odciągnął mnie od tego osłabiając mnie też. Tkwiłam przy niej 6 lat chorując ( choroby były bardzo poważne) i czując się fatalnie. Dopiero niedawno się dowiedziałam o tym iż ma przyjaciółka jest takowym wampirem. Chce się uwolnić od tego oraz popracować nad swoimi umiejętnościami i wrócić do starej formy, a nawet stać się jeszcze lepszą niż kiedyś byłam. I chce się od ciebie czegoś nauczyć oto moje gg : 42761713
Emrys z tego co wiem już nie przyjmuje uczniów. Wampiry energetyczne bardzo często nawet nie wiedzą, że nimi są i co robią... Na szczęście łatwo się od nich odciąć, temat o tym jest w energetyce (chyba).
Masz szczęście że nie znalazłeś się w moim otoczeniu, gdy jestem zmęczony lub potrzebuje energii. Jestem wtedy jak czarna dziura. To jedna z moich umiejętności, ale niestety urodziłem się z nią, wiec nikomu nie pomogę jej nabyć.
Ostatnio edytowany przez Klakier (2012-05-07 14:11:42)
jamael1995 jest jednym z koszmarów jeśli chodzi o kradzież energii. Jak go uczyłam to myślałam, że wykituję a potem Emrys powiedział to samo potwierdzając moje przypuszczenia.
Napiszę tutaj, bo nie chce zakładać nowego tematu :>
Ja również chętnie poduczyłabym się u kogoś.
Głównie chodzi mi o podstawy, a dalej.. to się zobaczy.
A jeśli nikt chętny się nie znajdzie, może mógłby ktoś podać jakąś książkę z której warto skorzystać na początek.