Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Witaj. Tak bardzo siê ciesze ¿e kolejna osoba tutaj wkracza znaj±c mnie ;D
Jeszcze moich Nie widzia³e¶.... Za pierwszym razem prawie zabijem paru zaawansowanych magow a Bylem totalnym zerem... A je¿eli zobaczysz postaæ w czarno srebrnym ubraniu z wielkim mieczem na plecach i 2 kulami ognia które kr±¿± wokó³ niego to ja:D (jedna jest pomarañczowo-czerwon±, a druga fioletowo-czarna) wole Nie podchodziæ.... Chyba ze umiesz sie obroniæ niekiedy dzia³añ instynktownie przez ciagle walki... Ale spotkania z dobrymi bytami pomagaj±... Choæ za pierwszym razem anio³ chcial mnie zabiæ Az taka mia³em energiê...
Hodowca Cebuli
O jooo, kolejny fanatyk skoczka? Siema.
U¿ytkownik
Klakier napisał:
O jooo, kolejny fanatyk skoczka? Siema.
Uwa¿aj czasem ¿eby¶ ty tak nie zeskoczy³ :>. A tak po za tym siema.
Wiedz jak ty zobaczysz postac ( malo prawdopodobne bo mam tak silna aure ze oslepiam wiele bytow) z 4 parami skrzydel energie zamiast oczu i wielkim kosturem z krzyzem alchemicznym na gorze to ja.
A tez kilka aniolow mam na swym koncie.
Ostatnio edytowany przez alchemik (2012-08-20 07:23:46)
U¿ytkownik
Jak dzieci w przedszkolu , które ma lepsza zabawkê ... ehhh
Gorzej:D Alchemiku tylko dla twojej wiedzy nawet bys Nie podeszedl na odleg³o¶æ wzroku a juz bym o tobie wiedzia³... Spêdzi³em d³ugie miesi±ce na doskonaleniu tarcz i ataków + pomoc mojejgo poprzedniego wcielenia wiec uwa¿aj na Ogien boga ¶mierci(Tak nazywam Ogien ktory jest czarno-niebiesko-fioletowy jest to specjalny Ogien...)
Przez 40 tysiecy lat robilem eksperymenty. naprzyklad na uslugach mam polaczenie Demona i aniola smierci. I mam 3 czesci kamienia filozoficznego.ty masz jedno wcielenie a ja wszystkie bo mpolaczylem sie z moim "mnie"
Ostatnio edytowany przez alchemik (2012-08-20 08:39:56)
Jakbym ci powiedzial Co ja zrobi³em i odkry³em na Dziendobry by mnie zablokowali i niemoglbym juz Nic zrobic a olimpia napewno by padaczki dosta³a...
Ehhh... Eteryk nieodpowiedzialno¶æ i g³upota nie s± powodem do przechwa³ek.
Skoñcz ju¿ ten temat, zaczynasz go wszêdzie! xD
Ja ju¿ na pewno na ¿adn± akcjê ratunkow± nie wezmê pocz±tkuj±cego a w szczególno¶ci Ciebie!! -_-'
Juz Nie jestem pocz±tkuj±cy!! I juz Nie jestem taki g³upi jak dawniej mam swoje zasady i ich sie trzymam jedna z nich jest taka ze Nie krzywdzce poki ktos Nie wykarze agresji przeciwko mnie...