Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Pod¶wiadomo¶æ ma naturê dziecka, i ma dostêp do wszystkich naszych wspomnieñ nie tylko od pocz±tku narodzin ale i do poprzednich wcieleñ. Najpierw trzeba nadaæ pod¶wiadomo¶ci imiê ¿eby wiedzia³a ¿e to do niej siê zwracamy i mamy wiêksze szanse na to ¿e ¿adna inna istota nam nie odpowie zamiast pod¶wiadomo¶ci. Wiêc nadajemy jej imiê, takie które do was (wiêc i do niej) najbardziej pasuje. Moja ma na imiê April bo skontaktowa³am siê z ni± pierwszy raz w kwietniu a april to po ang. kwiecieñ Mo¿ecie zrobiæ podobnie. Po nadaniu jej imienia, wo³acie j±, powinna odpowiedzieæ.
Ty nie masz oczekiwaæ jakie¶ odpowiedzi, tylko wogole odpowiedzi! xD Ws³uchaj siê w siebie.
Tak hmmm
To pozwól, ¿e zadam kilka pytañ, bo co¶ mi nie idzie to
Mam nadaæ imiê ? Okay mam imiê, ale chcia³em spytaæ o ogólny stan
Chodzi mi o to czy mam wtedy byæ w stanie alfa czy mo¿e g³êbszym transie ?
Je¿eli to g³upie pytanie to przepraszam ale serio nie wiem nie gada³em raczej z pod¶wiadomo¶ci±
PS: A robi³o siê ró¿ne inne rzeczy xd
Kim jest pod¶wiadomo¶æ? To czê¶æ Ciebie, Twoje Ni¿sze Ja. Powiedzmy sobie szczerze... Ile razy o czym¶ my¶leli¶cie i odpowied¼ sama wam przychodzi³a do g³owy? Ile razy gadali¶cie w my¶lach sami ze sob±? Powtórzcie to a osi±gniêcie sukces i bez w±tpienia powiem: umiecie.
Czyli? Nie musisz byæ w ¿adnym stanie, ¿eby móc z ni± ''pogadaæ''.
Mi siê to w³a¶nie niedawno tak ¶wiadomie uda³o To tak jakby rozmawiaæ sama ze sob±, tylko w my¶lach i odpowiedzi same przychodz±
Wierny u¿ytkownik
Mi te¿ siê udaje rozmawiaæ z kim¶, chyba opiekunem. Nie wiem dok³adnie, ale chyba tak. Rozmawiam z nim w my¶lach, czasami co¶ mi podpowiada, ale ma³ymi zdaniami
I w³a¶nie Grega o to chodzi!
Ale czasami siê zdarza ¿e jaka¶ istota z nami rozmawia. Wiêc jak rozpoznaæ czy rozmawiamy z pod¶wiadomo¶ci±,czy jak±¶ istot± lub opiekunem ?
Zapytaj.
Kiedy¶ pamiêtam jak rozmawia³em chyba z jak±¶ istot± no przysz³a to zaprosi³em. Ale potem zaczê³a co¶ krêciæ nie chcia³a powiedzieæ czym/kim jest wiêc w*p*e*d*l*³*m za drzwi.
Teraz was u¶wiadomie nie gadacie z pod¶wiadomo¶ci± tylko pod¶wiadomie sami sobie odpowiadacie, wy psychole jedne. Dobra te¿ tak robiê
Fajnie siê odpowiada na pytania na które odpowiedzi nie znamy...
Nie wiesz nawet co to jest komunikacja niewerbalna? Ja na Twoim miejscu nie wypowiada³abym siê przez zapytania o radê wujka Google bo pokazujesz coraz czê¶ciej swoj± niewiedzê.
Ponadto to co napisa³e¶ jest ¶mieszne:
''Gadacie sami ze sob± tylko pod¶wiadomie sobie odpowiadacie'' - eee... W³a¶nie o to chodzi ¿eby to nasza pod¶wiadomo¶æ odpowiedzia³a! -_- Sam sobie przeczysz.
Na dodatek dostajesz ostrze¿enie za obrazê, uwierz w tym momencie sama bym Ci chêtnie dojecha³a ale niestety ranga Admina mi nie pozwala.
Wierny u¿ytkownik
Oli ale przecie¿ nikt nie widzi, kochani zamykamy oczy i pozwalamy wy¿yæ siê Oli.
I tutaj ch³opcze siê mylisz, pyta³em siê kolegi, który zapyta³ siê mojego opiekuna i powiedzia³, ¿e jak siê go pytam w to mi odpowiada, dodatkowo jak zapytam siê pod¶wiadomo¶æ to te¿ odpowiedz dostajê. Odpowiedzi s± krótkie, g³ jedno wyrazowe, ale s±.