Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Podświadomość ma naturę dziecka, i ma dostęp do wszystkich naszych wspomnień nie tylko od początku narodzin ale i do poprzednich wcieleń. Najpierw trzeba nadać podświadomości imię żeby wiedziała że to do niej się zwracamy i mamy większe szanse na to że żadna inna istota nam nie odpowie zamiast podświadomości. Więc nadajemy jej imię, takie które do was (więc i do niej) najbardziej pasuje. Moja ma na imię April bo skontaktowałam się z nią pierwszy raz w kwietniu a april to po ang. kwiecień Możecie zrobić podobnie. Po nadaniu jej imienia, wołacie ją, powinna odpowiedzieć.
Ty nie masz oczekiwać jakieś odpowiedzi, tylko wogole odpowiedzi! xD Wsłuchaj się w siebie.
Tak hmmm
To pozwól, że zadam kilka pytań, bo coś mi nie idzie to
Mam nadać imię ? Okay mam imię, ale chciałem spytać o ogólny stan
Chodzi mi o to czy mam wtedy być w stanie alfa czy może głębszym transie ?
Jeżeli to głupie pytanie to przepraszam ale serio nie wiem nie gadałem raczej z podświadomością
PS: A robiło się różne inne rzeczy xd
Kim jest podświadomość? To część Ciebie, Twoje Niższe Ja. Powiedzmy sobie szczerze... Ile razy o czymś myśleliście i odpowiedź sama wam przychodziła do głowy? Ile razy gadaliście w myślach sami ze sobą? Powtórzcie to a osiągnięcie sukces i bez wątpienia powiem: umiecie.
Czyli? Nie musisz być w żadnym stanie, żeby móc z nią ''pogadać''.
Mi się to właśnie niedawno tak świadomie udało To tak jakby rozmawiać sama ze sobą, tylko w myślach i odpowiedzi same przychodzą
Wierny użytkownik
Mi też się udaje rozmawiać z kimś, chyba opiekunem. Nie wiem dokładnie, ale chyba tak. Rozmawiam z nim w myślach, czasami coś mi podpowiada, ale małymi zdaniami
I właśnie Grega o to chodzi!
Ale czasami się zdarza że jakaś istota z nami rozmawia. Więc jak rozpoznać czy rozmawiamy z podświadomością,czy jakąś istotą lub opiekunem ?
Zapytaj.
Kiedyś pamiętam jak rozmawiałem chyba z jakąś istotą no przyszła to zaprosiłem. Ale potem zaczęła coś kręcić nie chciała powiedzieć czym/kim jest więc w*p*e*d*l*ł*m za drzwi.
Teraz was uświadomie nie gadacie z podświadomością tylko podświadomie sami sobie odpowiadacie, wy psychole jedne. Dobra też tak robię
Fajnie się odpowiada na pytania na które odpowiedzi nie znamy...
Nie wiesz nawet co to jest komunikacja niewerbalna? Ja na Twoim miejscu nie wypowiadałabym się przez zapytania o radę wujka Google bo pokazujesz coraz częściej swoją niewiedzę.
Ponadto to co napisałeś jest śmieszne:
''Gadacie sami ze sobą tylko podświadomie sobie odpowiadacie'' - eee... Właśnie o to chodzi żeby to nasza podświadomość odpowiedziała! -_- Sam sobie przeczysz.
Na dodatek dostajesz ostrzeżenie za obrazę, uwierz w tym momencie sama bym Ci chętnie dojechała ale niestety ranga Admina mi nie pozwala.
Wierny użytkownik
Oli ale przecież nikt nie widzi, kochani zamykamy oczy i pozwalamy wyżyć się Oli.
I tutaj chłopcze się mylisz, pytałem się kolegi, który zapytał się mojego opiekuna i powiedział, że jak się go pytam w to mi odpowiada, dodatkowo jak zapytam się podświadomość to też odpowiedz dostaję. Odpowiedzi są krótkie, gł jedno wyrazowe, ale są.