Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Uuu... Czyżbyś miała ataki psychiczne? Z tego co mówisz to tak.
Też tak pomyślałam, ale nie mam pojęcia kto mógł to zrobić... Aczkolwiek jakieś podejrzenie się pojawia. O dziwo przeszło mi, jak zapaliłam sobie świecę i zaczęłam "bawić" się runami. Nie wiem,czy to ma coś do rzeczy.
Ataki psychiczne mogą być nieświadomie, wystarczy że ktoś się na Ciebie wkurzy. A świece i runy? Oczywiście, że ma to dużo do rzeczy, jak kumpel miał atak psychiczny to zapaliłam świecę w jego intencji, wygrawerowałam runę i przeszło po paru minutach.
A wracając do tematu, to ja jestem chętny na ucznia
Ja najpierw musze sama zalatwic swoje sprawy
ale i jestem troche samoukiem
dobrze by bylo (ale gdybysmy sie znali, i mieli do siebie zaufanie) gdyby zrobic spotkanie... nie powiem z jakiego jestem miasta, miejscowości, nic z tych rzeczy, tylko powiem ze z Wielkopolski
Ostatnio edytowany przez nieznana (2012-08-16 11:56:06)
Ogólnie może zrób małe wprowadzenie o co Ci chodzi " nieznana " bo to trochę wyrwane z kontekstu ?
Po drugie - Co ?
Po trzecie - miejscowość jest tajemnicą ? Załóżmy że tak. Nie wnikam.
Na Wstępie chciałbym sie przywitac jako że jest to mój pierwszy post.
Jeżeli Twoja oferta nadal jest aktualna to byłbym rad z niej skorzystać gdyż od dłuższego czasu (niestety z przerwami powodowanymi niejako brakiem samozaparcia) interesuję sie zagadnieniami hermetycznymi.
Jak narazie moje "osiągniecia" to kilkanaście sesji medytacyjnych i kilka świadomych snów niesety bardzo chaotycznych i nieświadomie wywołanych... W zeszłym roku również dorwałem się do Grimorium verum i po miesiącu żmudnych przygotowań odprawiłem rytuał przyzwania Sustugriela, niesety skutek był raczej marny gdyż jedynie poczułem nieokreślony chłód. Dodam jeszcze że inwaokacje i zaklęcia wypowiadałem po polsku z wersji przetłumaczonej. To chyba tyle jeśli chodzi o dokonania i doświadczenia. Moim głownym celem i marzeniem jest podróż do astralu. Moje gg: 9882735 (od godziny 18 do 24) Pozdrawiam i żywię nadzieję, że Zechciałbyś mnie wprowadzić.
Krapten zarejestruj sie na nowym forum, tutaj już prawie nikt nie zagląda. Nowe forum: Witchcraft.org.pl