Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Uuu... Czy¿by¶ mia³a ataki psychiczne? Z tego co mówisz to tak.
Te¿ tak pomy¶la³am, ale nie mam pojêcia kto móg³ to zrobiæ... Aczkolwiek jakie¶ podejrzenie siê pojawia. O dziwo przesz³o mi, jak zapali³am sobie ¶wiecê i zaczê³am "bawiæ" siê runami. Nie wiem,czy to ma co¶ do rzeczy.
Ataki psychiczne mog± byæ nie¶wiadomie, wystarczy ¿e kto¶ siê na Ciebie wkurzy. A ¶wiece i runy? Oczywi¶cie, ¿e ma to du¿o do rzeczy, jak kumpel mia³ atak psychiczny to zapali³am ¶wiecê w jego intencji, wygrawerowa³am runê i przesz³o po paru minutach.
A wracaj±c do tematu, to ja jestem chêtny na ucznia
Ja najpierw musze sama zalatwic swoje sprawy
ale i jestem troche samoukiem
dobrze by bylo (ale gdybysmy sie znali, i mieli do siebie zaufanie) gdyby zrobic spotkanie... nie powiem z jakiego jestem miasta, miejscowo¶ci, nic z tych rzeczy, tylko powiem ze z Wielkopolski
Ostatnio edytowany przez nieznana (2012-08-16 11:56:06)
Ogólnie mo¿e zrób ma³e wprowadzenie o co Ci chodzi " nieznana " bo to trochê wyrwane z kontekstu ?
Po drugie - Co ?
Po trzecie - miejscowo¶æ jest tajemnic± ? Za³ó¿my ¿e tak. Nie wnikam.
Na Wstêpie chcia³bym sie przywitac jako ¿e jest to mój pierwszy post.
Je¿eli Twoja oferta nadal jest aktualna to by³bym rad z niej skorzystaæ gdy¿ od d³u¿szego czasu (niestety z przerwami powodowanymi niejako brakiem samozaparcia) interesujê sie zagadnieniami hermetycznymi.
Jak narazie moje "osi±gniecia" to kilkana¶cie sesji medytacyjnych i kilka ¶wiadomych snów niesety bardzo chaotycznych i nie¶wiadomie wywo³anych... W zesz³ym roku równie¿ dorwa³em siê do Grimorium verum i po miesi±cu ¿mudnych przygotowañ odprawi³em rytua³ przyzwania Sustugriela, niesety skutek by³ raczej marny gdy¿ jedynie poczu³em nieokre¶lony ch³ód. Dodam jeszcze ¿e inwaokacje i zaklêcia wypowiada³em po polsku z wersji przet³umaczonej. To chyba tyle je¶li chodzi o dokonania i do¶wiadczenia. Moim g³ownym celem i marzeniem jest podró¿ do astralu. Moje gg: 9882735 (od godziny 18 do 24) Pozdrawiam i ¿ywiê nadziejê, ¿e Zechcia³by¶ mnie wprowadziæ.
Krapten zarejestruj sie na nowym forum, tutaj ju¿ prawie nikt nie zagl±da. Nowe forum: Witchcraft.org.pl