Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Cusz bywa a co do satanizmu mam szerokie kontakty w Temple of Seth ciągle namawiają mnie abym do nich przystał z powodu sporej wiedzy na tematy, wszelakie ale nie jestem po prostu satanistom a co do nekromancji tu jestem kompletnie zielony, więc drobna wiedza na ten temat by mi się przydała a i bym zapomniał Schadow masz zapewne sporom wiedzę na temat bytów wszelakich czy masz w swoim posiadaniu książki na ten temat a jeżeli tak to prosił bym o tytuły.
Nie miej mi za złe ale co do tej utraty to akurat bym się nie dziwił.
Co do Twoich ścieżek - nie ma wątpliwości że kroczyłeś w ciemności. To czuć. A przy kontaktach z mrocznymi siłami że tak to ujmę prędzej czy później kończy się to autodestrukcją.
Hedin
Wiedzę która zebrałem powoli udostępnię, lecz kroczyć nadal będę ktoś musi.
Konidziu nie kupiłem (nie wróć, nie przeczytałem) nigdy żadnej książki o bytach. Cała moja wiedza opiera się na zdobytych doświadczeniach zbieranych 5 lat.
:O No to gratuluje, wiesz ja na przykład akurat przez te moje właściwie 18 lat żywotu zebrałem jedynie trochę, wiedzy na temat wszelakie a co do samej magi to ja jedynie rozwijałem kontrolę energii przez co właściwie mam gigantyczne braki w podstawach ( ale za to sobie radze własnym systemem ).