Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Cusz bywa a co do satanizmu mam szerokie kontakty w Temple of Seth ci±gle namawiaj± mnie abym do nich przysta³ z powodu sporej wiedzy na tematy, wszelakie ale nie jestem po prostu satanistom a co do nekromancji tu jestem kompletnie zielony, wiêc drobna wiedza na ten temat by mi siê przyda³a a i bym zapomnia³ Schadow masz zapewne sporom wiedzê na temat bytów wszelakich czy masz w swoim posiadaniu ksi±¿ki na ten temat a je¿eli tak to prosi³ bym o tytu³y.
Nie miej mi za z³e ale co do tej utraty to akurat bym siê nie dziwi³.
Co do Twoich ¶cie¿ek - nie ma w±tpliwo¶ci ¿e kroczy³e¶ w ciemno¶ci. To czuæ. A przy kontaktach z mrocznymi si³ami ¿e tak to ujmê prêdzej czy pó¼niej koñczy siê to autodestrukcj±.
Hedin
Wiedzê która zebra³em powoli udostêpniê, lecz kroczyæ nadal bêdê kto¶ musi.
Konidziu nie kupi³em (nie wróæ, nie przeczyta³em) nigdy ¿adnej ksi±¿ki o bytach. Ca³a moja wiedza opiera siê na zdobytych do¶wiadczeniach zbieranych 5 lat.
:O No to gratuluje, wiesz ja na przyk³ad akurat przez te moje w³a¶ciwie 18 lat ¿ywotu zebra³em jedynie trochê, wiedzy na temat wszelakie a co do samej magi to ja jedynie rozwija³em kontrolê energii przez co w³a¶ciwie mam gigantyczne braki w podstawach ( ale za to sobie radze w³asnym systemem ).