Przeniesione na www.witchcraft.com.pl
Jak mo¿na mówiæ o harmonii doradzaj±c dziewczynie ¿eby zawsze najpierw szuka³a rozwi±zania k³opotu w ¶wiecie materialnym? xD
Wg. Ciekawostka! Macie pojêcie, ¿e np. dziêki lekarstwom na depresjê mo¿na siê odci±æ od larw, wampirów itp? Panadol jest w stanie zatrzymaæ atak psychiczny, dlaczego? A bo leki robi± zmiany w naszym organizmie a co wa¿niejsze w mózgu... A je¶li zachodz± zmiany w mózgu to zachodz± te¿ zmiany w naszym nastroju i ciele energetycznym a co za np. larwa ¿ywi±ca siê smutkiem bêdzie siê trzymaæ osoby która aktualnie po leku antydepresyjnym jest szczê¶liwa? ¯adna, bo nie ma z takiego kogo¶ po¿ywienia! Da³am taki przyk³ad, ale tyczy siê wszystkiego - co nie znaczy, ¿e za wszystko trzeba winiæ magiê, to tylko jako ciekawostka ¿e oba ¶wiaty s± ze sob± powi±zane i mo¿na cosik leczyæ metodami z obu ¶wiatów (choæ nie zawsze pomo¿e, ale w wiêkszo¶ci przypadkach).
Olimpio wyobra¼ sobie Co sie stanie Tak ta bomba na ktorej Stoje wybuchnie wraz z era wodonika:D
Yorgo.. staram siê rozlu¼niæ przed i w trakcie medytacji, ale jak mi to nie wychodzi, to po prostu koñczê i nie mêczê siê do koñca. Ehh.. I mówi±c, ¿e ,,ulatujê ze mnie energia" mia³am zwyczajnie na my¶li, tracenie si³y, robi³o mi siê bardzo s³abo, jakbym mia³a za chwilê odlecieæ. I muszê dodaæ , ze nie zaczynam praktykowaæ magii od teraz. Bo jak pisa³am ju¿ wcze¶niej zajmowa³am siê ju¿ magi± , lecz mia³am d³u¿szy okres przerwy. Jednak bez tego ¿yæ nie potrafiê Dla mnie ¶wiat duchowy i materialny to jedna ca³o¶æ. Zawsze ¿y³am równocze¶nie w ich obu . Zauwa¿y³am, ¿e granica miêdzy tymi ¶wiatami siê zwyczajnie zaciera. I nie mówiê, ¿e przyczyna mo¿e byæ w³a¶nie w ¶wiecie materialnym.. ale nie mogê wykluczyæ, ¿e nie tkwi ona w ¶wiecie magii No i moje pocz±tki wcale nie zaczyna³y siê na youtube ,b±d¼ podobnych forach Do wszystkiego dochodzi³am sama , poznawa³am naturê, ró¿ne dziedziny magii.
Pierwszy raz zaczê³am wchodziæ na ró¿ne fora na te tematy , szukaj±c informacji , które wzbogaci³y by moj± wiedzê.
A co do bólu g³owy. Mogê powiedzieæ , ¿e trochê przechodzi. Rano zosta³am gwa³townie wyrwana ze snu. Ból przyszed³ dopiero po kilku minutach. Potem by³o ¶rednio . Mo¿e rzeczywi¶cie potrzebowa³am krótkiej przerwy.
Posz³am te¿ na d³u¿szy spacer, posiedzia³am, poprzytula³am siê do drzew, oddycha³am ¶wie¿ym powietrzem, co mnie bardzo wyciszy³o. No có¿ zobaczê co bêdzie dalej.
Yorgo.. staram siê rozlu¼niæ przed i w trakcie medytacji, ale jak mi to nie wychodzi, to po prostu koñczê i nie mêczê siê do koñca. Ehh.. I mówi±c, ¿e ,,ulatujê ze mnie energia" mia³am zwyczajnie na my¶li, tracenie si³y, robi³o mi siê bardzo s³abo, jakbym mia³a za chwilê odlecieæ.
Mo¿e wychodzisz z cia³a?
I muszê dodaæ , ze nie zaczynam praktykowaæ magii od teraz. Bo jak pisa³am ju¿ wcze¶niej zajmowa³am siê ju¿ magi± , lecz mia³am d³u¿szy okres przerwy. Jednak bez tego ¿yæ nie potrafiê
Normalka, ka¿dy wraca! xD Jak ju¿ raz siê wejdzie na ¶cie¿kê magii to nie ma odwrotu. Ona i tak Ci o sobie prêdzej czy pó¼niej przypomni.
Dla mnie ¶wiat duchowy i materialny to jedna ca³o¶æ.
Ca³o¶æ, jedno nie bêdzie istnieæ bez drugiego. Szkoda tylko, ¿e przez t± ca³o¶æ przelatuje ''firanka''. xD
Zawsze ¿y³am równocze¶nie w ich obu. Zauwa¿y³am, ¿e granica miêdzy tymi ¶wiatami siê zwyczajnie zaciera.
W³a¶nie o tej ''firance'' mówi³am! xD Przebiega przez wspomnian± ca³o¶æ taka granica która jest tak cienka jak firanka a ostatnio ta firanka zaczê³a zanikaæ. Zaskoczy³a¶ mnie, ¿e to zauwa¿y³a¶!
I nie mówiê, ¿e przyczyna mo¿e byæ w³a¶nie w ¶wiecie materialnym.. ale nie mogê wykluczyæ, ¿e nie tkwi ona w ¶wiecie magii
Oba ¶wiaty s± ze sob± powi±zane, s± jak Dzieñ i Noc a nawet lepiej - nie bêdzie istnieæ ¿adne kiedy jednego z nich zabraknie...
No i moje pocz±tki wcale nie zaczyna³y siê na youtube ,b±d¼ podobnych forach Do wszystkiego dochodzi³am sama, poznawa³am naturê, ró¿ne dziedziny magii.
Pierwszy raz zaczê³am wchodziæ na ró¿ne fora na te tematy , szukaj±c informacji , które wzbogaci³y by moj± wiedzê.
Ju¿ Ciê lubiê! Jakbym sam± siebie s³ysza³a.
A co do bólu g³owy. Mogê powiedzieæ , ¿e trochê przechodzi. Rano zosta³am gwa³townie wyrwana ze snu. Ból przyszed³ dopiero po kilku minutach. Potem by³o ¶rednio . Mo¿e rzeczywi¶cie potrzebowa³am krótkiej przerwy.
Posz³am te¿ na d³u¿szy spacer, posiedzia³am, poprzytula³am siê do drzew, oddycha³am ¶wie¿ym powietrzem, co mnie bardzo wyciszy³o. No có¿ zobaczê co bêdzie dalej.
Nie ma to jak to jak tuliæ siê do drzew! xD
W razie czego (bólu g³owy czy co¶) jeste¶my wszyscy, o tutaj! Na posterunku zwanym Witchcraft którego zadaniem jest miêdzy innymi rozwi±zywaniem zagadek!
Eee... Problemów. xD
Podpis i piecz±tka: Szerloka Holms, wnuczka Sherlocka Holmensa.